Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Παπανώτα και του Σπαλιάρα με αφορμή μία ανάρτηση του πρώτου περί επιπέδου και ηλικίας.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί σε μεξικανική σειρά που προβάλλεται από το Netflix απάντησε με τη σειρά του μέσα από τα Instastories.

«Όσο εύστοχα ο κορυφαίος δημοσιογράφος προσδιόρισε την ηλικία μου (είμαι 44 και όχι 50+) άλλο τόσο εύστοχα ήταν και όλα τα υπόλοιπα που έγραψε… η επιτομή της αξιοπιστίας. Καλή σεζόν!

’Η σκληρή απάντηση του Παπανώτα στον Σπαλιάρα’’ γράφουν και μπαίνω να διαβάσω και γέλασα πραγματικά… Μην έχοντας τι να πει το εθνικό μας φτυάρι έγραψε ένα κατεβατό ψέματα… Ότι είμαι 50+, ότι δεν έχω επάγγελμα εννοώντας μάλλον ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα -και πού είναι το κακό αν κάποιος παίζει σε σίριαλ και φωτογραφίζεται κιόλας;

Λες και είμαι ο μόνος που το κάνει, ας πούμε, και οι υπόλοιποι Έλληνες ηθοποιοί άντρες και γυναίκες και τραγουδίστριες και παρουσιαστές δεν φωτογραφίζονται και διαφημίζουν προϊόντα σε περιοδικά και στο insta, ότι είμαι γνωστός από τη δήλωσή μου λες και δεν έχω 25 χρόνια καριέρας και περάσματα από τις ειδήσεις. Χα χα χα ναι, αυτό φταίει μάλλον γιατί στην Ελλάδα όταν ακούμε ένα όνομα Παπανώτας δεν μας έρχονται στο μυαλό οι λέξεις προσβολές, χολή και κακία αλλά η λέξη ειδήσεις», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ακολούθησε η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος αρκέστηκε στο να ανεβάσει τις πληροφορίες που αναφέρονται στη Βικιπαιδεία για τον ηθοποιό.

View this post on Instagram

Δεν βλέπει να διαβάσει καλά, δεν ακούει καθόλου καλά και ισχυρίζεται ότι είναι 44… Στα 80 πως θα είναι??? ??? Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίο ει Γιάννη μου. Στο λέω σαν Δημήτρης…???? Και εν κατακλείδι δε φταις εσύ Γιάννη μου. Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι φταίνε. Που μετά τη δήλωση σου ότι είναι όλοι για πέταμα, δε σε πέταξαν ακόμα εκεί που ανήκεις. 25 χρόνια καριέρας ο Γιάννης… Και τι απέμεινε? Μια δήλωση για 4000 κατακτήσεις… Καρποφόρα καριέρα. Εκτός αν όταν ακούτε το όνομα Σπαλιαρας πάει το μυαλό σας σε πρωταγωνιστικούς ρόλους δεκάδων επιτυχημένων σήριαλ (!!!!?????) Όσο για το Netflix, δεν τοποθετηθηκα καν ακόμα, όπως ψευδώς ισχυρίζονται κάποιοι. Όταν το κάνω, ελάτε να το συζητήσουμε. Γιαννάκη, σου εύχομαι να κάνεις πέρασμά και από το " Χοάννα η παρθένα " Να θυμηθούμε τις λαμπρές εποχές της λάτιν σαπουνόπερας στα ελληνικά κανάλια. Αφού τα έκλεισες τα 25 χρόνια λαμπρής καριέρας, ε, δε μπορεί, θα σε πάρουν… Ελπίζω η Σπαλιαριάδα να τελειώσει εδώ…Έλεος… Υ.Γ. Από όλα όσα του έγραψα, πρόσεξε μόνο το 50 πλας. Και, ρίχνοντας γροθιά στην αξιοπιστία μου, μας είπε ότι είναι 44!!!!!! Και 13 να μου έλεγε, θα τον πίστευα…????

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours