Σκόραρε η Καινούργιου με την πιο πολυσυζητημένη συνέντευξη της φετινής σεζόν

Ατύχησε ο Λιάγκας και επισκιάστηκε ο Μουτσινάς

Γκολ από τα αποδυτήρια (στην τηλεοπτική αρένα) έβαλε η Κατερίνα Καινούργιου με τη συγκλονιστική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου… Ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας και η Καινούργιου απέδειξε (για πολλοστή φορά) ότι ιδρώνει τη φανέλα και ξέρει να παίζει δυνατά και να κερδίζει. Εξασφάλισε μια συνέντευξη – πέρα από το ανθρώπινο κομμάτι, αυστηρά δηλαδή επαγγελματικά (και τηλεοπτικά), που θα ήθελαν να έχουν όλοι στην εκπομπή τους και στο κανάλι τους!

Την ίδια ώρα “απέναντι” στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας είχε εξασφαλίσει επίσης μια καλή συνέντευξη – όχι φυσικά το ίδιο σημαντική, με τον Στέφανο Τσιτσιπά… Αλλά ατύχησε λόγω τάιμινγκ! Η Κατερίνα Καινούργιου με την αποκλειστική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον ALPHA κατάφερε να μονοπωλήσει την επικαιρότητα και όλοι να συζητούν για αυτό το θέμα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε αντίθετη περίπτωση θα μονοπωλούσε την επικαιρότητα η συνέντευξη Τσιτσιπά… Βεβαίως είχε την προβολή της από τα media, αλλά η Καινούργιου σάρωσε με την Ιωάννα!

Ωστόσο και η συνέντευξη της μοναδικής Μόνικα Μπελούτσι στον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ είχε το ενδιαφέρον της, αλλά επίσης επισκιάστηκε σε μεγάλο βαθμό, παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές αναδημοσιεύσεις!

enimerosi24.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours