Τα ‘δωσε όλα η ομάδα της Σπάρτης!

6 χώρες της Ευρώπης, 5 πόλεις από κάθε χώρα και 12 παίκτες από κάθε πόλη συμμετείχαν στα πρώτα Eurogames. Οι ομάδες πήραν μέρος στις πιο απρόβλεπτες και ευρηματικές δοκιμασίες σε μια τεράστια ανοιχτή αρένα, σε ένα τηλεοπτικό χωριό που στήθηκε ειδικά για τα θρυλικά παιχνίδια χωρίς σύνορα.

Ποδαρικό στις ελληνικές συμμετοχές έκανε η ομάδα της Σπάρτης!

Οι παίκτες από την ελληνική ομάδα προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν τις ευφάνταστες, ομολογουμένως, δοκιμασίες και να κατορθώσουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους αντιπάλους τους. Αντιπάλους από την Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία και την Ρωσία που αποφάσισαν να παίξουν χωρίς σύνορα.

Στο πρώτο επεισόδιο, οι παίκτες της Σπάρτης από την Ελλάδα βρέθηκαν απέναντι σε εκείνους του Σουντάντ Ροντρίγκο από την Ισπανία, της Αγίας Πετρούπολης από τη Ρωσία, του Μπιαλιστόκ από την Πολωνία, του Αμβούργου από τη Γερμανία και της Φολγκαρία από την Ιταλία.

Αν και η ελληνική ομάδα βρισκόταν για μεγάλο διάστημα μέσα στην πρώτη τριάδα, το τελευταίο παιχνίδι ήταν εκείνο που την έριξε κατά πολύ στον πίνακα της συνολικής κατάταξης. Έτσι, η Σπάρτη βρέθηκε στην 5η θέση στο κλείσιμο του επεισοδίου.

Τα παιχνίδια και οι δοκιμασίες, ωστόσο, συνεχίζονται…

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours