Ο τραγουδιστής που δέχτηκε πρόταση για το Survivor και οι αμοιβές “Μαχητών” και “Διασήμων” ανά εβδομάδα! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Πρω1νού” το Survivor αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα,  καθώς οι πρώτοι παίκτες θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Τρίτης (8/12) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκαν στο ριάλιτι και μεταξύ άλλων ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το όνομα του τραγουδιστή που δέχτηκε πρόταση για να μπει στην ομάδα των “Διασήμων”. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Άρης Μακρής δέχτηκε κρούση από την παραγωγή για να λάβει μέρος στο παιχνίδι και μέχρι στιγμής το συζητάει και όλα δείχνουν πως είναι κοντά στο… ναι!

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστές και τις αμοιβές των παικτών του Survivor. Όπως ανέφερε, στην ομάδα των “Μαχητών” οι αμοιβές ανά εβδομάδα ξεκινούν από τα 300 ευρώ και φτάνουν τα 1,000. Όσο για την ομάδα των “Διασήμων” τα ποσά αυξάνονται, καθώς ξεκινούν από 2,000 ευρώ την εβδομάδα και φτάνουν στις 7,000 ευρώ.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε πως υποψήφια παίκτρια ζήτησε αρκετά περισσότερα χρήματα για να λάβει μέρος: “Υπάρχει υποψήφια συμμετέχουσα που ζήτησε 14,000 ευρώ την εβδομάδα ακατέβατα”.

Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της Ιωάννας Τούνη και ποιοι άλλοι συζητούν με την παραγωγή;

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours