Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο MEGA

Επίσημα πλέον επιστρέφει στο κανάλι που ξεκίνησε. Το καλοκαίρι ο Μιχαλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον ALPHA και όλοι γνωρίζαμε ότι την καινούργια σεζόν θα έβγαινε από το MEGA.

Επίσημα πλέον το MEGA ανακοίνωσε ότι «υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με μακρά πορεία στο ιατρικό ρεπορτάζ και πολλές τιμητικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο MEGA για να εμπλουτίσει, με την εξειδικευμένη ματιά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με μακρά πορεία στο ιατρικό ρεπορτάζ και πολλές τιμητικές διακρίσεις στο ενεργητικό του, επιστρέφει στο MEGA για να εμπλουτίσει, με την εξειδικευμένη ματιά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Με τεκμηριωμένη άποψη, αξιοπιστία και ψυχραιμία θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν, όχι μόνο την υγεία μας, αλλά και συνολικά το ευ ζην.

Έτσι , επίσημα πλέον ο Μιχαλης Κεφαλογιάννης θα είναι στο MEGA με σκοπό να παρουσιάζει την εκπομπή του μια φορά τη βδομάδα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours