Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διαψεύδει το δημοσίευμα (vid)

“Μιλάμε για ένα δημοσίευμα που δεν έχει καμιά βάση στην πραγματικότητα…”

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή έχει ανοίξει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real life. Πόσο ισχύει όμως το συγκεκριμένο κατά τα λεγόμενα του ίδιου του κριτή του MasterChef;

Μια πανέμορφη Θεσσαλονικιά που ακούει στο όνομα Κρίστη Κάκκαλου, είναι η γυναίκα που του έχει ρίξει βέλος κατευθείαν στην καρδιά. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Κρίστη εργάζεται στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης και ειδικεύεται στην αποκατάσταση νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών. Μεγάλη της αγάπη είναι το τένις και ασχολείται με την προπόνηση μικρών παιδιών. Εκτός από πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα έχει και αξιοπρόσεκτη εξωτερική εμφάνιση.

Σήμερα, όμως, μέσα από το Happy Day και το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου μαθαίνουμε πως η ουσία του δημοσιεύματος απέχει αρκετά από την πραγματικότητα σύμφωνα με όσα λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. “Αυτό που διαρρέει ο κύκλος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι ότι, όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η σχέση, αλλά δεν είναι καν φίλοι. Δεν την ξέρει την κοπέλα. Οπότε μιλάμε για ένα δημοσίευμα που δεν έχει καμιά βάση στην πραγματικότητα” ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

“Να πούμε ότι χθες μπορεί να κουβεντιάσαμε εδώ την είδηση χωρίς όμως να αναφέρουμε το όνομα και να προβάλλουμε τη φωτογραφία της κυρίας γιατί, όταν ένα πρόσωπο δεν είναι προβεβλημένο και δεν βρίσκεται στον χώρο, πρέπει να το προστατέψεις πριν διασταυρώσεις μια τέτοια είδηση” πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://youtu.be/IIyoAMchX0o

“Δεν γνωρίζονται καν. Αυτή είναι η απάντηση. Δεν είναι καν φίλοι” συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πηγή:zappit.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours