Νίκος Μουτσινάς: Πώς σχολίασε την είδηση του γάμου της Μαρίας Ηλιάκη; (vid)

Την είδηση ότι η Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη σχολίασε στην εκπομπή του «Για την Παρέα» ο Νίκος Μουτσινάς.Την αποκάλυψη του γάμου έκανε η πρώην παρουσιάστρια στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και την Κατερίνα Καραβάτου, που θα είναι και η κουμπάρα της… ρόλο που αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής γιατί δεν τον έχει ο ίδιος.

Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη υπήρξαν για πολλά χρόνια συνεργάτες, αν και το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί.

Ο Μουτσινάς, λοιπόν, σχολίασε την είδηση λέγοντας: «Τελικά είναι αλήθεια… Η Μαρία Ηλιάκη παντρεύεται. Κι όχι μόνο παντρεύεται, θα την παντρέψει η Κατερίνα Καραβάτου! Εγώ δεν ξέρω πόσα μπορώ να αντέξω, τα χτυπήματα της μοίρας είναι αλύπητα… Συγγνώμη, ρε Μαράκι, τα ξέχασες όλα; Τα γέλια μας, τις χαρές μας,  τους χορούς μας; Όλες τις στιγμές μας τις πετάς; Για τον Στέλιο, ρε Μαρία; Δεν θα ήμασταν πολύ ωραίο ζευγάρι με την Ηλιάκη;  Εγώ δεν έπρεπε να παντρευτώ την Ηλιάκη; Κι άμα δεν την παντρευτώ, τουλάχιστον να την παντρέψω; ».

Δείτε το video παραπάνω.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours