Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μεταγραφή «βόμβα» στο One του Μαρινάκη (vid)

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία στην τηλεοπτική πιάτσα μετά το «διαζύγιο» της με τον ΣΚΑΪ.

Έντονο φλερτ Κωνσταντίνας με το One

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνική τηλεόρασης, έτσι με το που έμεινε εκτός τηλεοπτική στέγης (ΣΚΑΪ) δέχτηκε πολλές προτάσεις από τα κανάλια.

Η πρώτη και πιο σοβαρή έγινε από το Open του Ιβάν Σαββίδη αλλά χάλασε στις λεπτομέρειες του κόνσεπτ, μετά ήρθε μια προσέγγιση από το …παρελθόν, από το κανάλι του Alpha, όμως και εκεί δεν υπήρξε happy end.

Τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες ,υπήρξε ραντεβού της Κωνσταντίνας με πρόσωπο ..θηλυκό από το One Channel, που θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπήρξε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις πλευρές και θετική αύρα για ενδεχόμενη συνεργασία, το κόνσεπτ που παρουσιάστηκε στην Κωνσταντίνα αφορά μία εκπομπή ραμμένη και κομμένη πάνω στην παρουσιάστρια και αυτό είναι κάτι που την ενθουσίασε.

Όλα «μαρτυρούν» προφορική συμφωνία της Σπυροπούλου με το One, για ξεκίνημα από τα τέλη Σεπτέμβρη με εκπομπή δική της.

Αν συμβεί θα μιλάμε για την μεταγραφή της χρονιάς, ή αν θέλετε για τον «τηλεοπτικό γάμο» της χρονιάς, αν και στον κόσμο της τηλεόρασης όλα μπορούν να ανατραπούν.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι είπε για τη σχέση της με τον Ατζούν (video)

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ”My Style Rocks” μίλησε αρχικά για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα: «Στην αρχή της καριέρας μου θα ήθελα να έχουν γίνει τα πράγμα πιο ομαλά. Να έχω κολυμπήσει λίγο. Πολύ πιθανό να τους ταλαιπώρησα επειδή δεν ήξερα. Πολλές φορές το θέμα είναι ο τρόπος».

«Μου είχες πει ότι αν εγώ δεν ξεκίναγα από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην είχα την πορεία αυτή σήμερα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα αυτό. Δεν θέλω να ακυρώνω το παρελθόν μου, δεν θέλω να αναιρώ τίποτα» συμπλήρωσε η Σπυροπούλου.

Όσον αφορά για τη σχέση της με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και τις φήμες που διαδόθηκαν περί «ανταλλαγμάτων» για την παρουσίαση του My Style Rocks, απάντησε: «Αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά. Όταν το είδα δεν ασχολήθηκα. Όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα. Δεν έχει καμία δόση αλήθειας. Δεν νομίζω ότι θα με συνέφερε να αφήνω μια τέτοια φήμη να ισχύει, ότι έχω δηλαδή μια εκπομπή, αν κάτσεις να το σκεφτείς, εξαιτίας της σχέσης μου. Δηλαδή, ότι πάλι είμαι άχρηστη και ότι κάποιος μου έδωσε κάτι. Δεν ήταν ωραίο, απλά είπα να κάνω πλάκα».

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/sdmglXErBBw

Πηγή:neaselida.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours