Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Όλη την αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καραβάτου θα σας αποκαλύψω μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Μπαμπάς ξανά ο Κρατερός Κατσούλης;

Πριν από λίγες μόνο ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει τα πλάνα που πρόδωσαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας του STAR, και σήμερα μέσα από το Vanda’s blog θα σας αποκαλύψω επιτέλους όλη την αλήθεια!

Ήρθα σε επαφή με έναν πολύ κοντινό άνθρωπο και μου αποκάλυψε πως η αλήθεια είναι πως όχι δεν περιμένει κανένα τρίτο παιδί, δεν είναι έγκυος και το ελαφρύ φούσκωμα στην κοιλίτσα της είναι από κάποια γυναικολογικά θέματα που αντιμετωπίζει αυτό τον καιρό!

Όμως, οι απόψεις διίστανται αφού σε μια πρόσφατη εμφάνιση εκείνης και του Κρατερού σε κάποια εγκαίνια άνθρωπος που βρέθηκε εκεί αποκάλυψε στο Youweekly.gr ότι η παρουσιάστρια όλο το βράδυ δεν ακούμπησε καθόλου αλκοόλ και την περισσότερη ώρα την έβγαλε καθισμένη σε μια καρέκλα με τον σύζυγό της να την ρωτάει κάθε λίγο και λιγάκι αν αισθάνεται καλά κι αν θέλει να φύγουν!

Η αλήθεια, λοιπόν, ακόμα δεν γνωρίζω με σιγουριά ποια είναι αλλά… θα το μάθουμε σύντομα!

Έτσι κι αλλιώς αν και εφόσον συμβαίνει κάτι, σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να το κρύψει…

Κατερίνα Καραβάτου: Έγκυος ή όχι; Το κολλητό λευκό φόρεμα που “μαρτύρησε” τα πάντα!

Το κολλητό, λευκό φόρεμα ήταν αυτό που “μαρτύρησε” τα πάντα για την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου! Έγκυος ή όχι;

Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr! Μια πρόσφατη εμφάνισή της ξεκαθάρισε τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το τρίτο της παιδάκι με τον Κρατερό Κατσούλη!

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της βρέθηκαν στα εγκαίνια του πολυχώρου “Modus Vivendi” στα Βριλήσσια!

Η παρουσιάστρια του STAR, όπως κάθε φορά άλλωστε, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα αρκετά κολλητό – τουλάχιστον στο πάνω μέρος – φόρεμα.

Είναι ή όχι έγκυος;

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις και… τα συμπεράσματα δικά σας!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την τρίτη εγκυμοσύνη!

Πληροφορίες μας πάντως, από άνθρωπο που βρέθηκε στον ίδιο χώρο, αναφέρει πως δεν ήπιε κάτι αλκοολούχο…

Κατερίνα Καραβάτου: Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη! Μαθήματα οδήγησης με τις αδυναμίες της ζωής της!

Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη στο πλευρό της βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου να κάνει μαθήματα… οδήγησης με τις αδυναμίες της ζωής της.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Youweekly.gr!

«Τα παιδιά σε μαθαίνουν ότι υπάρχει ένα είδος αγάπης που δεν ήξερες», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου περιγράφοντας λιτά τον θαυμαστό της οικογενειακό κόσμο που περιλαμβάνει το νόημα της ζωής της, την 8χρονη κόρη της Αέλια και τον τρίχρονο Αρίωνα Ιωάννη. Όταν τα φώτα από το πλατό της εκπομπής της «Στη φωλιά των Κου Κου» σβήνουν κάθε μεσημέρι, η δουλειά, η προβολή, η επιτυχία δεν έχουν κανένα νόημα για εκείνη αν δεν υπάρχει η ισορροπία στην προσωπική της ζωή, με αρχή και τέλος τα δύο παιδιά της. Οι λιγοστές ελεύθερες στιγμές της ανήκουν σε εκείνα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Χαλάνδρι, έναν χώρο στον οποίο πολύ συχνά μαμά, κόρη και γιος, λόγω της κοντινής απόστασης από το σπίτι τους, περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Κατερίνα Καραβάτου: Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη! Μαθήματα οδήγησης με τις αδυναμίες της ζωής της!

Η Αέλια, που πια εξελίσσεται σε μια πανέμορφη δεσποινίδα, είχε πάρει το αγαπημένο της ποδήλατο και ο ζωηρός και πάντα χαμογελαστός Αρίωνας είχε μαζί του το πατίνι του. Με τα κράνη τους και τις επιγονατίδες τους, τα παιδιά μπόρεσαν να κάνουν άφοβα τις βόλτες και τις… σούζες τους, με τη μαμά τους να τα καμαρώνει και να έχει τα αντανακλαστικά της σε εγρήγορση για να… προβλέπει την κάθε τους κίνηση, ειδικά για τον μικρότερο, πιο απρόσεκτο και πιο πεισματάρη της οικογένειας. Η παρουσιάστρια φέτος όχι μόνο διανύει, αλλά και ζει πραγματικά, την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Η επιτυχία της εκπομπής φέτος ήταν θεαματική, αφού αρκετές φορές πέρασε πρώτη στο δυναμικό κοινό της πρωινής ζώνης. Εκείνη επέστρεψε στον παλιό καλό τηλεοπτικό της εαυτό, αποτελεί την ψυχή και τον νου της εκπομπής και νιώθει αυτοπεποίθηση αλλά και ενθουσιασμό.

Κατερίνα Καραβάτου: Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη! Μαθήματα οδήγησης με τις αδυναμίες της ζωής της!

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ξυπνάω κάθε πρωί στις πέντε και είμαι χαρούμενη που θα πάω στη δουλειά μου», λέει χαρακτηριστικά. Τα μεσημέρια επιστρέφει στο σπίτι για να οργανώσει τις ασχολίες και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών. Σταθερά κάθε απόγευμα διαβάζουν μαζί με την Αέλια −η οποία πηγαίνει στη Δευτέρα Δημοτικού− τα μαθήματά της, ενώ θα μοιραστεί με τον μπαμπά Κρατερό κάποιες από τις εκτός σπιτιού δραστηριότητές των παιδιών. Βεβαίως, τα Σαββατοκύριακα περιλαμβάνουν κάποιες ώρες για την προσωπική της ξεκούραση, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να παραμερίσει κάθε άλλη υποχρέωση, γιατί τον πρώτο λόγο έχουν πάλι η Αέλια και ο Αρίωνας.

Κατερίνα Καραβάτου: Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη! Μαθήματα οδήγησης με τις αδυναμίες της ζωής της!

Κάν’ το όπως η Αέλια!

Ο Αρίωνας αντιγράφει την κάθε κίνηση της μεγάλης του αδερφής. Ό,τι κάνει εκείνη, είναι για εκείνον… πρόκληση. Οι αγκαλιές τους, το γεμάτο αγάπη βλέμμα του προς την αδελφή του και τα γέλια της στις σκανταλιές του είναι τα μόνα που μπορεί να κάνουν την περήφανη μαμά να λυγίσει από συγκίνηση.

Κατερίνα Καραβάτου: Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη! Μαθήματα οδήγησης με τις αδυναμίες της ζωής της!

Ο… κούκος θα έρθει για τρίτη χρονιά!

Κατερίνα Καραβάτου: Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη! Μαθήματα οδήγησης με τις αδυναμίες της ζωής της!

Η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ύστερα και από τη φετινή της επιτυχία οδεύει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη για την τρίτη τηλεοπτική της χρονιά από τη συχνότητα του Star. Τα στελέχη του καναλιού θεωρούν ότι το στοίχημα που έβαλαν δύο χρόνια πριν για να αναγεννήσουν την πρωινή ζώνη του καναλιού πέτυχε και η εκπομπή, παρά την ενίσχυση από τα δύο πετυχημένα project του «MasterChef» και του «GNTM», έχει κατορθώσει να κρατήσει και τον αυτόνομο ρόλο της με πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ. Η Κατερίνα, ο Κρατερός και η υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα −χωρίς σημαντικές αλλαγές−, μετά το τέλος της σεζόν στις αρχές Ιουλίου, θα επιστρέψουν δυναμικά από τις αρχές Οκτωβρίου.

Κρατερός Κατσούλης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσίασε σήμερα από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο STAR, καθώς ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την ανακοίνωση!

Δεν βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς ο παρουσιαστής είχε ένα πρόβλημα υγείας!

Η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το κοινό πως ο συζυγός της έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και χαρακτηριστικά είπε: « Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας».

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Έσκασε μύτη το ευχάριστο νέο! Δεν το κρύβει πια το ζευγάρι!

Έσκασε μύτη το ευχάριστο νέο και Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης δεν το κρύβουν πια! Το χαρμόσυνο για το ζευγάρι είναι γεγονός….

Δεύτερη σερί μέρα και πήραν την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης με την εκπομπή τους στο Star! Οι Κουκου έχουν φέτος την καλύτερη τους χρονιά και σαρώνουν στο δυναμικό κοινό!

19.8% χτύπησαν χτες σε σύνολο τηλεθέασης και άφησαν πίσω τους το Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά και όλα τα αντίστοιχα προγράμματα της πρωινής ζώνης!

Δείτε τα τέταρτα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη:

21.8
24.8
27.3
27.2
18.6
22.5
21.5
16.4
12.7
17.3
14.1
12.8

Τα τέταρτα του Πρωινού στον ΑΝΤ1:

7.5
8.1
9.7
14.8
18.2
18.8
22.7
24.8
21.3
20.7
19.9

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό στην πρωινή ζώνη:

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 17
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 19,8
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 14,3
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 19,2

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours