Καλοκαίρι εκπλήξεων στο OPEN: Δύο ζευγάρια στο πρωινό και… ραδιοθάλαμος το μεσημέρι

Tο καλοκαίρι ξεκινά στο Ανοιχτό Κανάλι με δύο πρωτότυπες εκπομπές

Ενώ οι εκπομπές του Open ετοιμάζονται σιγά σιγά να ρίξουν αυλαία, το καλοκαίρι ξεκινά στο Ανοιχτό Κανάλι με δύο πρωτότυπες εκπομπές. «Καλοκαίρι #not» θα λέγεται και φέτος η πρωινή εκπομπή, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά 10.00-13.00. Οικοδεσπότες θα είναι δύο ζευγάρια: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκαβα, που ως πιο έμπειροι θα έχουν και τη διαχείριση του τηλεοπτικού αέρα, αλλά και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.

Δύο διαφορετικά ζευγάρια που όμως έχουν ήδη αναπτύξει χημεία μεταξύ τους. Εκτός από τις κλασικές στήλες (μαγειρική, μόδα, ομορφιά κ.λπ.) η εκπομπή θα έχει και κοινωνική χροιά, με συνεντεύξεις από «ήρωες» της καθημερινότητας αλλά και συνδέσεις με όλη την Ελλάδα. Επίσης, θα υπάρχουν και πολλά παιχνίδια. Τα ζευγάρια με την κλασική τους μορφή, άντρες – γυναίκες ή και χιαστί, θα ανταγωνίζονται και οι τηλεθεατές θα ποντάρουν σε ένα από τα δύο.

Celebrity Talk Show

«Booth» (θάλαμος) θα λέγεται η πρωτότυπη μεσημεριανή εκπομπή του Open, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά 15.00-17.00. Πρόκειται για ένα celebrity talk show, στο οποίο τέσσερις επώνυμοι θα ακούν τις ιστορίες της καθημερινότητας των τηλεθεατών. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης εκπομπής, που θα έχει ραδιοφωνική χροιά, θα είναι πως κάθε φορά μόνο ο ένας από τους τέσσερις οικοδεσπότες θα συνομιλεί με τον τηλεθεατή. Και μετά το τέλος της συνομιλίας θα σχολιάζουν όλη μαζί την ιστορία. Ετσι, εκτός από τα βιώματα των θεατών θα ακούμε και τις ιστορίες των παρουσιαστών. Στο πρόγραμμα έχει ήδη «κλειδώσει» η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία με το Open βρίσκονται η Κρυσταλλία Ρήγα, ένας γνωστός κωμικός ηθοποιός και μια επιτυχημένη κυρία της μόδας.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours