Η πρωινή ζώνη του Star – Οι πρεμιέρες των εκπομπών

Την πετυχημένη συνταγή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια θα ακολουθήσει και σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν το κανάλι του Star.

Έτσι, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών η «Φωλιά των κου κου» και οι «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα αποτυπώνει καθημερινά, για 5η συνεχή χρονιά, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, τη δική σας Αλήθεια μέσα από τη συχνότητα του Star.

Και φέτος, η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της, θα αναδείξουν θέματα της κοινωνίας, που αγγίζουν τον καθένα ξεχωριστά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στον Άνθρωπο. Η επικαιρότητα και αυτή τη χρονιά θα είναι σε πρώτο πλάνο με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές ειδήσεις και μαρτυρίες από τους πρωταγωνιστές.

Η Ζήνα Κουτσελίνη θα έρχεται κοντά σας, θα βρίσκεται δίπλα σας για να ακούσει την προσωπική σας ιστορία. Θα είναι εκεί για να μοιραστεί τις δυσκολίες, τους φόβους σας αλλά και την αισιοδοξία, την υπερηφάνεια, την ελπίδα, που τόσο πολύ αναζητούμε στη ζωή μας.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα σας μεταφέρει για μία ακόμα χρονιά ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας, ανθρώπων, που έγιναν ήρωες της ζωής σε μια στιγμή και κατάφεραν να γίνουν παράδειγμα για όλους, κατάφεραν να βρουν ξανά το χαμόγελο, να βγουν στο φως μέσα από το σκοτάδι τους. Έντονα συναισθήματα με αλήθειες πρωταγωνιστών, που σημάδεψαν τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τη ζωή. Ταξιδεύουμε και φέτος σ’ όλη την Ελλάδα, σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχει το ελληνικό στοιχείο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, ανοίγει την πόρτα στη δική σας, ζεστή γειτονιά και είναι έτοιμη να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερες ανθρώπινες Αλήθειες.

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τις αλήθειες μας δύναμη.

 

Η ανακοίνωση για τη «Φωλιά των Κου Κου»

Τρεις (σεζόν) κι οι Κου Κου

Η πρωινή «Κου Κου» συμμορία με αρχηγούς την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη επιστρέφει στο Star!

Η εκπομπή, που έγινε πρωινή συνήθεια, ξαναχτυπά με χιουμοριστική διάθεση, έτοιμη να ανατρέψει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι, με το ντουέτο των αγαπημένων παρουσιαστών σε ετοιμότητα!

Αυτή τη σεζόν, αγωνία μέχρι η αντίστροφη μέτρηση να φτάσει στο αναπάντεχο Νο1, έκτακτες ειδήσεις και λύσεις βασανιστικών μυστηρίων της showbiz, η περιβόητη γιαγιά Γιωργίτσα από τη Θεσσαλονίκη και απρόσμενοι σχολιαστές της διπλανής πόρτας από το σαλόνι του σπιτιού τους, θα καταγράψουν με εναλλακτική ματιά τη lifestyle επικαιρότητα.

Για πρώτη φορά στην αντίστροφη μέτρηση, οι Κου Κου αναλαμβάνουν την κάλυψη του γάμου σας ενώ ο «παλιατζής» της εκπομπής θα οργώσει την Ελλάδα για να ανταλλάξει παλιές σας συσκευές. Η Κου Κου Στατιστική Υπηρεσία βγαίνει στο δρόμο για να καταγράψει την έγκυρη άποψη σας σε έρευνες, που διχάζουν ενώ και φέτος οι εξιδεικευμένοι Παλιοί θα δώσουν λύσεις σε κάθε προσωπικό σας πρόβλημα!

Η πλανητάρχισσα Άση Μπήλιου, η πιο έγκυρη αστρολόγος της επικράτειας, με την εμπειρία και τη γνώση της, αναλύει και παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

Ο MasterChef Λάμπρος Βακιάρος, παρουσιάζει με απλά βήματα τα μυστικά πεντανόστιμων συνταγών και μαγειρεύει με μεράκι το πιάτο της ημέρας.

Δεν μπορούμε εμείς, να αναδείξουμε την πιο Κου Κου πλευρά της ημέρας; Φυσικά και μπορούμε! Κάθε πρωί στις 9.00 στο Star.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours