Η Ιωάννα Μαλέσκου υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ και έσβησε τις «καυτές» της φωτογραφίες (vid)

Η παρουσιάστρια πλέον ανήκει στο δυναμικό του σταθμού του Φαλήρου

Οι φήμες πως η Ιωάννα Μαλέσκου κατευθύνεται προς τον ΣΚΑΪ είχαν «φουντώσει» το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η ίδια η παρουσιάστρια τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα.

Η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως είναι ο τίτλος που της έχει αποδοθεί από τους θαυμαστές της όμως φαίνεται πως εγκαταλείπει την Κρήτη και το «Κρήτη TV» και κατευθύνεται στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει μεταδώσει η εκπομπή «Καλοκαίρι#Not» του Open, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει υπογράψει ήδη με τον ΣΚΑΪ ώστε να παρουσιάσει δίωρη εκπομπή η οποία θα προβάλλεται στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού δηλαδή στην ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση των ατόμων που θα πλαισιώνουν την Ιωάννα Μαλέσκου και ειδικότερα για τον παρτενέρ της.

Βαγγέλης Σερίφης, Αλέξης Παπάς και Παναγιώτης Χατζηδάκης είναι οι τρεις άντρες που έχουν ήδη κάνει ραντεβού με τον σταθμό του Φαλήρου για την συγκεκριμένη θέση.

Επίσης, η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε και σε μια αλλαγή που ξάφνιασε τους θαυμαστές της και αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι διέγραψε τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours