Η απόλυτη έκπληξη: Αυτή η ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη για τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την τελευταία της τηλεοπτική σεζόν στον ALPHA και το διαζύγιο των δύο πλευρών έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες. Η ξανθιά παρουσιάστρια την επόμενη χρονιά θα κάνει ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά και ο σταθμός αναζητούσε αγωνιωδώς την αντικαταστάτριά της, πράγμα δύσκολο αφού η Ελένη είχε γίνει τηλεοπτική συνήθεια για τους τηλεθεατές της.

Το κανάλι βρισκόταν σε συζητήσεις με διάφορες πιθανές αντικαταστάτριες ενώ δημοσιεύματα έφεραν την Ελεωνόρα Μελέτη να αλλάζει ζώνη, να αφήνει το late night talk show και να αναλαμβάνει το μεσημεριανό.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε το νέο ρεπορτάζ και έριξε τηλεοπτική βόμβα καθώς το όνομα που ανέφερε δεν το περίμενε κανείς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου πολύ κοντά στο να αναλάβει το μεσημεριανό του ALPHA είναι η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός που διακρίθηκε σε κωμικούς ρόλους στο κανάλι της Κάντζας έχει μία πολύ δελεαστική προσφορά και με τα σημερινά δεδομένα, όπου δεν υπάρχει μέλλον στη μυθοπλασία του καναλιού, η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το ναι και να είναι η νέα βασίλισσα του μεσημεριού για το κανάλι.

Η απόλυτη έκπληξη: Αυτή η ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη

Πηγή:dailymedia.com.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours