Ζήνα Κουτσελίνη: Αποχώρησε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι Σφήκες, το σχόλιο που την πείραξε και η επεισοδιακή αποχώρηση της παρουσιάστριας από τα γυρίσματα του «The 2night show».

Σύμφωνα με πηγές της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποχώρησε εκνευρισμένη μετά από κάποιο περιστατικό που συνέβη στη διάρκεια του γυρίσματος στα παρασκήνια με τις Σφήκες.

Μέχρι στιγμής δεν είναι  γνωστό αν αυτό  που  πείραξε την παρουσιάστρια ήταν κάποια ερώτηση ή κάτι που ειπώθηκε τυχαία και η ίδια θεώρησε ότι την έθιγε.

Ο Βαγγέλης Περρής, που σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα στο «Πρωινό», παρατήρησε ότι αν η «εμπλοκή» οφείλονταν σε ερώτηση που δέχτηκε η παρουσιάστρια από τις Σφήκες, τότε το πιο απλό θα ήταν να κοπεί η «ένοχη» ερώτηση ή ακόμα και ολόκληρο το «επεισόδιο» και το γύρισμα να προχωρήσει κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένο, με τη συνέντευξη.

Σύμφωνα τον Νίκο Παρτσώλη, «η Ζήνα διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της».

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours