ΕΡΤ τηλεόραση ή κέντρο επαγγελματικής αποκατάστασης πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας; Τηλεοπτικά πρόσωπα με αναμφισβήτη αξία βρίσκουν τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ, μετά το πέρασμά τους από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Σειρά είχε η Ίνα Ταράντου

ΕΡΤ τηλεόραση με εκπομπές για ταξίδια και γυρίσματα σε διάφορα γνωστά και άγνωστα σημεία της Ελλάδας έχουμε δει.

Θα την ξαναδούμε λοιπόν, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Ίνα Ταραντου. Όπως ανακοινώθηκε, η διοίκηση της ΕΡΤ ενέκρινε 24 επεισόδια συνολικού κόστους 232 χιλιάδων ευρώ.

Η κ. Ταράντου είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη Δημόσια Τηλεόραση, παρουσιάζοντας την ΕΡΤ3 την ταξιδιωτική εκπομπή “του νερού τα παραμύθια”.

Αργότερα η κ. Ταραντου κατέβηκε υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα. Πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που προσλαμβάνεται στην κρατική τηλεόραση: ο πρώτος είναι ο Αντώνης Πανούτσος ως σύμβουλος. Και θα μπορούσε να πει κανείς “Γιατί να μην παραμείνει στην ΕΡΤ εφόσον έκανε εκπομπή πριν και εκεί”.

Η απάντηση είναι πως ακόμα αντηχούν  οι φωνές και οι κραυγές περί κρατισμού και κρατικής της ΕΡΤ σχεδόν όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που τώρα ένα ένα βρίσκουν απάνεμο λιμάνι μέσα στη θύελλα του ανταγωνισμού των ιδιωτικών καναλιών.

Πηγή:nooz.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours