Δυσαρεστημένος με τον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου

Μπορεί στον ΑΝΤ1 η απόφαση να πάρθηκε ήδη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την ώρα μετάδοσής του, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει διαφωνίες και μάλιστα σημαντικές. Η απόφαση το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 να προβάλλεται τελικά στις 19:00 πάρθηκε από ψηλά και προφανώς χωρίς να ερωτηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, γι’ αυτό και ο γνωστός άνκορμαν δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτή.

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος και δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά… η τρίτη από τότε που ο ίδιος πήγε στο κανάλι του Αμαρουσίου που υποβάλλεται σε αυτή τη δοκιμασία της αλλαγής ώρας μετάδοσης. Για να μην πούμε και για όλες τις προηγούμενες, με αποτέλεσμα να είναι το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους του καναλιού.

Μάλιστα, το 2017 ο Γιάννης Λάτσιος είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη τύπου για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι το δελτίο του ΑΝΤ1 αλλάζει ώρα και πήγαινε στις 20:00 τότε: «Για το κοινό που βλέπει ειδήσεις είναι πάρα πολύ νωρίς το 19:00 και για ένα δελτίο με τα χαρακτηριστικά που έχει με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Άρα επιστρέφουν οι ειδήσεις στις 20:00, εκεί που θα έπρεπε να είναι για ένα κανάλι σαν τον ΑΝΤ1».

Η τελευταία μάλιστα αλλαγή συνέβη το 2018 με lead in τη “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Φέτος, που η σειρά ολοκληρώθηκε και σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την πράιμ τάιμ ζώνη η ώρα μετάδοσης του δελτίου αλλάζει. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα προβάλλεται το δελτίο και μετά η σειρά “Ηλιος”, ενώ το lead in φαίνεται πως θα είναι πλέον το Taxi με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Πηγή: youfly

About Post Author

+ There are no comments

Add yours