Η νέα παρουσιάστρια Γωγώ Κοντοθανάση κατάφερε να κερδίσει την αγάπη χιλιάδων τηλεθεατών μέσα από την εκπομπή της με τίτλο “Λάμψε Γωγώ”.

Πήρε τη σκυτάλη μόνη της με αρχές, με ήθος και με αξιοπρέπεια. Δημιούργησε μία αυτοδημιούργητη εκπομπή με έναν και μόνο στόχο να πετύχει να λάμψει με αξιοπρέπεια και να υλοποιήσει όλους της τους στόχους να καταξιωθεί στην τηλεόραση στην ψυχαγωγική ζώνη.

Η Γωγώ και η εκπομπή της Λοιπόν την εμπιστεύτηκαν οι τηλεθεατές την αγάπησαν για την αυθεντικότητα της την απλότητά της και το μεγαλείο της ψυχής της αναγνωρίστηκε και προβλήθηκε στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Ε και το Star Channel, ως η καλύτερη διαδικτυακή ψυχαγωγική εκπομπή στην Ελλάδα. Επίσης σε τύπο σε πάρα πολλές εφημερίδες και σε ραδιόφωνα FM και ιντερνετικά.

Στην εκπομπή της πέρα από θέματα ψυχαγωγίας ενημέρωσης είχε και καλεσμένους την εκπομπή της τίμησαν πάρα πολλοί ηθοποιοί τραγουδιστές και δημοσιογράφοι Τέρης Χρυσός,Σπύρος Μπιμπίλας, Σωτήρης Καραμίντζας και πάρα πολλοί άλλοι. Επίσης ως νέα παρουσιάστρια η Γωγώ πάντα θέλει να δίνει το βήμα σε νέα παιδιά που μέσα από την εκπομπή της προβλήθηκαν και έκαναν πράγματα πιστεύει πολύ στο νέο αίμα. Και πρέπει η τηλεόραση να αλλάξει έτσι βγήκε και ο τίτλος “Λάμψε Γωγώ” μαζί με τη Γωγώ να λάμψει η αλήθεια και να πάμε παρακάτω στήριζε.

 

Επίσης μέσα από την εκπομπή της φιλοζωικά σωματεία και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις όπως έδωσε το βήμα και στο Ίδρυμα εγκαταλελειμμένου παιδιού και άγαμης μητέρας Άγιος Γεώργιος. Έδινε πλούσια δώρα μέσα από την εκπομπή της μιας και στήριξη της είναι ο σύζυγός της ο Νίκος Κοντοθανάσης που ως χορηγός της εκπομπής σε κάθε live έδιναν πλούσια δώρα για τα κατοικίδια. Μιας και χορηγός ήταν κατάστημα pet shop που από κει εκπέμπει η Γωγώ και έβγαινε ζωντανά εκεί ήταν το στούντιο.

Τώρα η εκπομπή της Γωγώς ένα χρόνο έχει τελειώσει και κάνει μόνο συνεντεύξεις διότι ως εκπομπή διαδικτυακή αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη στην Ελλάδα και πλέον αναζητά τηλεοπτική στέγη να παρουσιάζει μία ψυχαγωγική εκπομπή είτε πρωινή ή ένα βραδινό Talent Show να αναφέρουμε ότι η Γωγώ Κοντοθανάση είναι η πρώτη παρουσιάστρια που κατάφερε και πήρε συνέντευξη από την κυρία Μαργαρίτα Θεοδωράκη, την κόρη του μεγαλύτερου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Μπήκε στην εξοχική κατοικία στο Βραχάτι όπως και η ίδια η Θεοδώρακη  κι είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Ε ότι η Γωγώ είναι η πρώτη η δημοσιογράφος που έδωσα συνέντευξη αναγνωρίζουμε.Λοιπόν το ταλέντο της Γωγώς έλαμψε και λάμπει με την αξία της και της ευχόμαστε σύντομα να πετύχει το όνειρα της. Ακόμα περισσότερο και να γίνει μία μεγάλη παρουσιάστρια γιατί της το αναγνωρίζουμε το απέδειξε και πρέπει να προχωρήσει γιατί αξίζει λάμψε Γωγώ συγχαρητήρια.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours