Γιώργος Μαυρίδης: Ενοχλημένοι φέρεται να είναι στο Open με τον παρουσιαστή (vid)

Ήταν το βράδυ της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου όταν έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μεξικού. Ο παρουσιαστής της νέας εκπομπής «Into the Skin» του Open ταξίδευε με άλλα τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου και φτάνοντας στο αεροδρόμιο θεωρήθηκε ότι τα στοιχεία που έδωσαν ήταν ανεπαρκή, ενώ φαίνεται ότι οι αστυνομικοί ενοχλήθηκαν και από τον τρόπο που τους μιλούσε ο παρουσιαστής. Αποτέλεσμα ήταν να παραμείνουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου.

Ένα επεισόδιο που όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Μαυρίδης και η ομάδα του φαίνεται πως ήταν πρωταγωνιστές ενός νέου σκηνικού. Αυτή τη φορά όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Αθήνα με τον πιλότο να δίνει εντολή να κατέβουν από το αεροπλάνο και την Αστυνομία να τους μεταφέρει και πάλι στα κρατητήρια.

Όπως φαίνεται το όλο σκηνικό με τον Γιώργο Μαυρίδη προκάλεσε την έντονη ενόχληση των στελεχών του Open.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας: «Είναι εξοργισμένοι στο Open με τον Γιώργο Μαυρίδη. Υπήρξε κινητοποίηση από τα στελέχη του Open, αλλά και έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη… Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι από τις ελάχιστες εσωτερικές παραγωγές του καναλιού και έχει υψηλό κόστος», ενώ τόνισε πως δεν τίθεται θέμα κοψίματος της νέας εκπομπής.

https://youtu.be/VbK06nh7QuY

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours