Γιατί η Χαρά Βέρρα ζητάει συγγνώμη από τον Τρύφωνα Σαμαρά

Τη Χαρά Βέρρα φιλοξένησε στο τελευταίο Live Tonight ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.  Η γνωστή τραγουδίστρια από το στούντιό της συναντήθηκε μέσω Skype με τον παρουσιαστή και μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US με τον Τρύφωνα Σαμαρά και για το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον κομμωτή και τους κριτές του show στο 2ο επεισόδιο, αλλά και για τα σχέδια του γάμου της που αναβλήθηκαν.

«Στο συγκεκριμένο θέμα και η επιτροπή είχε δίκιο και από την πλευρά του και ο Τρύφωνας, γιατί αυτός είναι. Δεν πήρα θέση γιατί δεν ήθελα να πάρει έκταση η συζήτηση περί παράδοσης. Ένιωσα άσχημα, ίσως έπρεπε να μιλήσω και να τον στηρίξω. Του ζητάω συγγνώνη, τον αγαπάω πολύ […] Ήρθα σε δύσκολη θέση. Αρχικά, το τραγούδι αυτό δεν ήταν παραδοσιακό, όταν μιλάμε για παράδοση μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πιο καινούργιο και δεν είναι παραδοσιακό», υποστήριξε η τραγουδίστρια.

Η πανδημία του κορωνοϊού ωστόσο ανέβαλε τα σχέδια του γάμου της που ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο στο χωριό του συζύγου της στην Καβάλα, με την ίδια να δηλώνει πως θα γίνει αργότερα, ενώ αναφέρθηκε και στο διαφορετικό καλοκαίρι που έρχεται αφού όπως έχει γίνει γνωστό, κρίνεται μάλλον απίθανο το να διεξαχθούν συναυλίες και πανηγύρια.

Πηγή:dete.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours