Ξέσπασε δημόσια ο Εκτορας Μποτρίνι, στοχεύοντας όλους εκείνους που κριτικάρουν και βάζουν «ταμπέλες» στους ανθρώπους. Ο δημοφιλής σεφ, ο οποίος έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το reality «Εφιάλτης στην κουζίνα», που θα φιλοξενηθεί από τον Σεπτέμβριο στον Alpha, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Αν είσαι αδύνατος, είσαι ανορεξικός, έχεις παραπάνω κιλά, πρέπει να χάσεις βάρος. Αν καπνίζεις, είσαι ναρκομανής. Αν πίνεις, είσαι αλκοολικός. Αν λες τη γνώμη σου, είσαι ανάγωγος. Αν δεν λες τίποτα, είσαι σνομπ. Αν είσαι κοινωνικός, είσαι party animal. Αν μένεις σε μια άκρη κι αποστασιοποιείσαι, είσαι απροσάρμοστος. Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν» γράφει σε ανάρτηση που έκανε στα προσωπικά του social media, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς δεν τους έχει συνηθίσει σε τέτοια ξεσπάσματα.

«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν χωρίς να κρίνουν τους άλλους. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να “δημιουργήσουμε” τους εαυτούς μας. Γιατί είμαστε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι που ονομάζεται ζωή» αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέχεια του post του ο Mr «Εφιάλτης στην κουζίνα».

Πηγή: Espresso

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours