Στιγμές από την καθημερινότητά της μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηναΐς Νέγκα. Έτσι και χθες, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με μαγιό από τις καλοκαιρινές διακοπές της, αποκαλύπτοντας πως η φωτογράφος δεν είναι άλλη από τη μεγάλη κόρη της.

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας έκανε έναν δημόσιο απολογισμό για τα 45α γενέθλιά της.

«Η ηλικία δεν είναι απλώς ένας αριθμός»

«Έλεγα να αφήσω στην άκρη την γραφομανία και να βάλω μόνο αυτή τη σημερινή φώτο με μαγιό δίπλα στην στιλάτη πλαστική ξαπλώστρα. Με φωτογράφησε η μεγάλη κόρη μου, ο άντρας μου αρνείται κι απορώ πως εκπαιδεύετε τους συντρόφους σας εσείς οι influencers; Έχω γενέθλια, γίνομαι 45 και ίσως να έπρεπε να κρατάω έναν σημερινό Ριζοσπάστη πάνω από την αντιλαϊκή πισίνα – που δεν μου ανήκει διότι είναι σύμβολο της αντεργατικής ανάπτυξης – να φαίνεται η ημερομηνία όπως κάνουν στις απαγωγές για να υπάρχει απόδειξη πως ο εικονιζόμενος ζει και πρέπει άμεσα να καταβληθούν τα λύτρα…

Όχι, η ηλικία δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Νιώθω πιο βαριά και παρά τις εξάρσεις ζωηράδας, πιο κουρασμένη. Δεν έχω υπομονή με την μπουρδολογία των άλλων όμως κάθε μέρα γίνομαι πιο υπομονετική με τις δικές μου ατέλειες -ναι, η ωριμότητα με οδηγεί σε έναν αυτάρεσκο κωλοπαιδισμό και ελπίζω μετά τα 75 να γίνω η ανεξέλεγκτη γριά που ονειρεύομαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

έλεγα να αφήσω στην άκρη την γραφομανία και να βάλω μόνο αυτη τη σημερινή φωτο με μαγιό δίπλα στην στιλάτη πλαστική ξαπλώστρα. Με φωτογράφησε η μεγάλη κόρη μου , ο άντρας μου αρνείται κ απορω πως εκπαιδεύετε τους συντρόφους σας εσείς οι influencers; Εχω γενέθλια ,γίνομαι 45 και ισως να έπρεπε να κρατάω έναν σημερινό Ριζοσπάστη πάνω από την αντιλαϊκή πισίνα-που δεν μου ανήκει διότι είναι σύμβολο της αντεργατικής ανάπτυξης -να φαίνεται η ημερομηνία όπως κάνουν στις απαγωγές για να υπάρχει απόδειξη πως ο εικονιζόμενος ζει κ πρέπει άμεσα να καταβληθούν τα λύτρα.. όχι η ηλικία δεν είναι απλως ένας αριθμός .Νιωθω πιο βαριά και παρά τις εξάρσεις ζωιράδας, πιο κουρασμένη .δεν έχω υπομονή με την μπουρδολογία των άλλων ομως καθε μέρα γίνομαι πιο υπομονετική με τις δικιες μου ατέλειες -ναι, η ωριμότητα με οδηγεί σε έναν αυτάρεσκο κωλοπαιδισμό και ελπιζω μετα τα 75 να γινω η ανεξέλεγκτη γρια που ονειρεύομαι ?σας ευχαριστω κ σας παρακαλώ να μην ρίξετε το insta , στους επίμονους θα απαντά το γραφείο που έχω για να διαχειρίζεται τους επίμονους .#happybirthdaytome ( υπαρχει άραγε ενας ,που να πιστεύει πως νιωθω τόσο ΚΚΕ;)

A post shared by @ athinaisnega on

Πηγή:infowoman.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours