«Άγριες Μέλισσες»: Η Μαρία Κίτσου και οι… αδελφές της πόζαραν με τον «συνήγορο» που θα την εκπροσωπήσει στα νέα επεισόδια

Να που έφτασε η στιγμή που ο σκηνοθέτης των «Άγριων μελισσών» Λευτέρης Χαρίτος γυρίζει μέσα στο κατακαλόκαιρο τα συγκλονιστικά νέα επεισόδια με την Ελένη Σταμίρη ενώπιον του εισαγγελέα, των δικαστών και των συγχωριανών της στο Διαφάνι!

Τα καινούργια επεισόδια, φυσικά, θα τα δούμε από τον Σεπτέμβριο, με τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου) να παίρνει πάνω της τον φόνο του Σέργιου για να προστατεύσει τις αδελφές της και τη Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) να της φωνάζει «από την αρχή ήξερα ότι ήσουν η φόνισσα του παιδιού μου, σου αξίζει θανατική ποινή ή ισόβια κάθειρξη».

Τον εισαγγελέα ο οποίος θα στριμώξει για τα καλά την Ελένη και θα τη χώσει στη φυλακή, όπου εκεί θα περάσει τα πάνδεινα, θα υποδυθεί ο Συμεών Τσακίρης, ενώ στη θέση του συνηγόρου υπεράσπισης θα δούμε τον ηθοποιό Δημήτρη Μαζιώτη.

Όπως είναι φυσικό, όλο το Διαφάνι είναι σοκαρισμένο από την αποκάλυψη πως η Λενιώ σκότωσε τον άντρα της την πρώτη νύχτα του γάμου, ενώ οι αδελφές της εύχονται η αδελφή τους να αθωωθεί και να πει ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, καθώς ο Σέργιος τής φέρθηκε με βία.

Οι αδελφές Σταμίρη και ο Δημήτρης Μαζιώτης εμφανίζονται στο Ιnstagram του ΑΝΤ1 για τις «Αγριες μέλισσες» σε δύο φωτογραφίες. Η Ασημίνα (Ελλη Τρίγγου) και η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισης στη δίκη της Λενιώς και η Μαρία Κίτσου με τον δικηγόρο της σε selfie μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Να σημειώσουμε ότι στον νέο κύκλο της σειράς αναμένεται να εισβάλουν δύο νέοι γοητευτικοί ηθοποιοί: οι Βασίλης Μπισμπίκης και Αργύρης Πανταζάρας.

Ο μεν πρώτος θα υποδυθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τον διευθυντή της φυλακής, ο οποίος θα βοηθήσει τη Λενιώ να βρει την αδελφή της, τη Δρόσω, στην Τρούμπα, ενώ για τον δεύτερο, η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη δεν έχει δώσει κάποιο στοιχείο.

Φήμες θέλουν τον νέο ήρωα να κρύβει μυστικά και να φτάνει στο χωριό της Θεσσαλίας για να τους αναστατώσει όλους. Στον ρόλο αυτόν θα δούμε τον Αργύρη Πανταζάρα, τον εξαιρετικό ηθοποιό, ο οποίος υποδύθηκε στην ιστορική σειρά για τη Γενοκτονία των Ποντίων «Το κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη τον Θέμη, το παλικάρι της Αμισού, που οδήγησε τους Ποντίους σε ομαδική αυτοκτονία.

Πηγή:newsbreak.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours