Χρήστος Λούλης: Πήγα στο σπίτι του Βαρουφάκη, μιλάγαμε μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι (vid)

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο με τον ρόλο του ως Γιάννης Βαρουφάκης στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο» και χθες μίλησε για τη ζωή του και τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Ο ηθοποιός είπε πως δεν τα πάει πολύ καλά με την τηλεόραση, καθώς του αρέσει πολύ το θέατρο και θυμήθηκε την ιστορία με το φιλί στο σήριαλ του Παπακαλιάτη. «Η ελληνική κοινωνία παραμένει οπισθοδρομική» είπε επισημαίνοντας ότι εκείνη την περίοδο αυτός που ταλαιπωρήθηκε πιο πολύ ήταν ο Χριστόφορος. «Η καριέρα χτίζεται και με το να πεις όχι» είπε, μεταξύ άλλων.

Για την ταινία του Κώστα Γαβρά είπε ότι αυτό που του έκανε εντύπωση στον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν «το πώς μαθαίνουμε ότι ένας και μόνο άνθρωπος ευθύνεται για την καταστροφή μιας χώρας, η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται στη μέση».

«Ο Γαβράς δεν ασχολήθηκε με τον Βαρουφάκη γιατί είναι φίρμα. Τον αντιπαθείς ή τον συμπαθείς τον Γιάννη» είπε.

Ομολόγησε πώς πολιτικά βρίσκεται αντίθετα από τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε παρά πολύ να καταλάβει τον ρόλο του. Μάλιστα είπε ότι τον παρακολουθούσε για χρόνια, οπότε ήταν σαν να τον ήξερε.

Μάλιστα είπε πως πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί του στο σπίτι του, όπου μίλαγαν μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι και εκεί κατάφερε «να καταλάβει το πάθος του Γιάννη».

Για τη σχέση του με τη γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια, δήλωσε «ζηλιάρης», ενώ είπε πως «οι ηθοποιοί, είμαστε πιο εξοικειωμένοι να βλέπουμε τους συντρόφους μας να τσιλιμπουρδίζουν». «Ήθελα να μην τσακωθώ μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν το κατάφερα και τελικά κατάλαβα πως καλά έκανα» ανέφερε. «Είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου» παραδέχτηκε.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours