Οριστική απόφαση του ΑΝΤ1 – Tέλος το YFSF!

Δε θα ολοκληρώσει τον κύκλο του το σόου μεταμφιέσεων.

Δε θα συνεχίσει τελικά και δε θα ολοκληρώσει τον φετινό του κύκλο του μουσικό σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 παρά την επιστροφή πολλών εκπομπών στα γυρίσματα μετά την άρση των αυστηρών μέτρων που είχαν παρθεί για δύο τουλάχιστον μήνες και στα τηλεοπτικά στούντιο λόγω της πανδημίας.

Την είδηση για την οριστική φετινή διακοπή του φαντασμαγορικού σόου επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια του Μαρία Μπεκατώρου μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 γι’ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη των πραγμάτων.

«Το YFSF δεν θα βγει στον αέρα, τα επόμενα επεισόδια. Δεν είναι μία είδηση που μας έκανε χαρούμενους, αλλά ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις ασφαλείας», δήλωσε η παρουσιάστρια ενώ εξήγησε ότι είναι τέτοια η φύση της εκπομπής που χρειάζεται πολλές ώρες για κάθε μεταμφίεση, με μακιγιέρ πάνω από κάθε συμμετέχοντα. Δε θα μπορούσε να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά.

Πρόσθεσε επίσης ότι χωρίς κοινό δε θα μπορούσε να προβληθεί μία τέτοια εκπομπή ενώ φάνηκε να μην γνωρίζει αν θα ολοκληρωθεί η εκπομπή από τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ή η απόφαση του ΑΝΤ1 είναι για οριστική διακοπή και τέλος στο σόου.

Πηγή:dailymedia.com.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours