Η μεγάλη επιστροφή της Αφροδίτης Σημίτη στα FM

Θα ξεκινήσει εκπομπές από Σεπτέμβριο.

Είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική φωνή στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Η Αφροδίτη Σημίτη έχει δανείσει τη φωνή της σε τρέιλερ και μεταγλωττίσεις. Η ραδιοφωνική παραγωγός που τα τελευταία χρόνια την ακούμε ιντερνετικά μέσω του Join Radio το οποίο είναι δικό της δημιούργημα επιστρέφει στα fm μέσα από την συχνότητα του Eν Λευκώ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-tetradio, η Αφροδίτη Σημίτη θα κάνει εκπομπή από τον Σεπτέμβριο 12-2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το Join Radio του οποίου είναι επικεφαλής θα συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά.

Ποια είναι όμως η Αφροδίτη Σημίτη;

Ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 1989 και έχει μία τεράστια διαδρομή. Όπως αναφέρει το Join Radio.gr «έχει άπειρες on air πτήσεις, χιλιάδες μελωδίες, 7.000 καλημέρες και βάλε. Κρατάει δίπλα στα viewmaster με τις αναμνήσεις, ημερολόγια αλλά όχι τα κανονικά, τ’ άλλα που είναι γεμάτα τραγούδια.

Μετράει πάντα αντίστροφα για τις “Παααρασκευές- Παααρασκευές”, περιμένει στη γωνία για να αρπάξει τη διάθεση της ημέρας και να τη σκορπίσει στα ηχεία. Δεν αντέχει τα κλισέ και τη γκρίνια. Έχει αποστολή να βγάλει όσα περισσότερα παρατσούκλια μπορεί στους φίλους της, δε ζει χωρίς αγκαλιές ε και κάπου εδώ, σταμάταει να μιλάει για τον εαυτό της».

Πηγή:dailymedia.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours