Την προσωρινή αναστολή της κυκλοφορίας της ανακοίνωσε η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» που κυκλοφορούσε κάθε Σάββατο.

Στο φύλλο που κυκλοφόρησε στις 14 Δεκεμβρίου η εφημερίδα δημοσιοποίησε ότι αναστέλλει την έκδοση για 5 εβδομάδες. Οι λόγοι αναστολής της έκδοσης είναι οικονομικοί και οι υπεύθυνοι απηύθυναν κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση.

Στο σχετικό σημείωμα της εφημερίδας αναφέρονται τα εξής:

«Όπως όλοι γνωρίζετε ο Δρόμος κατορθώνει να υπάρχει σε εξαιρετικά δύσκολες γι’ αυτόν οικονομικές περιστάσεις, ειδικά όταν μπαίνουμε στην περίοδο του καλοκαιριού. Μένουμε όρθιοι και ζωντανοί χάρη στη στήριξή σας και τη οικονομική συμβολή των φίλων του Δρόμου.

Από την πλευρά μας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε κάθε βδομάδα να υπάρχει ο Δρόμος στα περίπτερα, να λειτουργεί η ιστοσελίδα του, να έχει πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ύλη, να έχουμε επαφή με τους φίλους και αναγνώστες.

Παράλληλα ο Δρόμος είναι μια εφημερίδα-εγχείρημα και παρεμβαίνει με μια πολυεπίπεδη δραστηριότητα ενημέρωσης επαφής και συνάντησης μέσω στεκιών και φεστιβάλ. Αυτή η ποικιλότροπη παρέμβαση είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ανεξάρτητη.

Για αυτούς τους λόγους θα θέλαμε να ζητήσουμε την οικονομική ενίσχυσή σας, στο μέτρο των δυνατοτήτων σας. Είναι για ουσιαστική βοήθεια για την κοινή μας προσπάθεια.

Για οτιδήποτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους.»

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours