Μετά από πολλές προσπάθειες που έμειναν στα χαρτιά αποφάσισαν να το δοκιμάσουν και να δουν. Κι όταν λέω «πολλές προσπάθειες» δεν υπερβάλλω αφού πολλές φορές είχαν σχεδιάσει καινούργιες εκπομπές όπως αυτή με την Πόπη Τσαπανίδου, αλλά τελικά τις ανέβαλαν. Τώρα όμως, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV εντάσσει στο πρόγραμμά του καινούργια εκπομπή και από την πορεία της θα κριθούν πολλά!

Τίτλος της «Ό,τι πεις» και σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού θα έχει «ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, success stories που εμπνέουν, αποκλειστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, lifestyle θέματα που ανοίγουν συζητήσεις, ζωντανές συνδέσεις με Έλληνες απ’ όλο τον κόσμο και καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν, η ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη θα κάνει τα απογεύματά μας πιο όμορφα.».

Μαζί με τη Χριστίνα Λαμπίρη θα είναι οι Διονυσία Ζαπατίνα, Γιώργος Μπέζας, Νάνσυ Παραδεισανού και Σάρα Εσκενάζη. Από τη Δευτέρα  25 Ιανουαρίου λοιπόν και καθημερινά, στις 17:00, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα διεκδικήσει πίτα τηλεθέασης αλλά και διαφήμισης βεβαίως βεβαίως, αφού με την ενεργοποίηση live προγράμματος τα δύο κανάλια του Ομίλου ΑΝΤ1 (ΑΝΤ1 και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV) θα προσπαθήσουν να διεκδικούν καλύτερες εμπορικές συμφωνίες! Από την ανταπόκριση θα κριθούν πολλά όπως το αν και πού θα ανοίξει τις πόρτες της η «Φάρμα», το ριάλιτι που έχει εξασφαλίσει ο Όμιλος ΑΝΤ1 αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιο από τα κανάλια του θα το εντάξει στο πρόγραμμά του!

Πηγή:newsit.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours