ΕΡΤ: Έρευνα για τις προτιμήσεις του κοινού – Έρχονται αλλαγές

Μεγάλες και σημαντικές τροποποιήσεις δρομολογούνται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η νέα διοίκηση των Ζούλα, Γαμπρίτσου δείχνει πρόθυμη να αλλάξει τα πάντα προκειμένου η Δημόσια τηλεόραση να βρεθεί ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Γι’ αυτό ανέθεσε στην εταιρεία Marc πανελλαδική έρευνα για να μάθει τι πιστεύουν σήμερα οι τηλεθεατές για τα προγράμματά της.

Με την σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, σύμφωνα με το ethnos.gr θέλουν να συλλέξουν στοιχεία για τις προτιμήσεις του κοινού. Ακόμη θέλουν να μάθουν την άποψη των τηλεθεατών για καθένα από τα τέσσερα κανάλια της ΕΡΤ αλλά και διάφορα άλλα θέματα όπως το ύψος του ανταποδοτικού τέλους.

H έρευνα, η οποία θα περιλαμβάνει 1.250 νοικοκυριά, θα γίνει με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, ενώ η δειγματοληψία θα είναι τυχαία ως προς το φύλο, την ηλικία, την αστικότητα και την περιοχή κατοικίας.

Η έρευνα θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και συγκεκριμένες αλλαγές και τροποποιήσεις στο πρόγραμμα αλλά και σε οργανωτικά θέματα. Ήδη δημοσιεύματα αναφέρουν ψαλίδισμα στην εκπομπή της Όλγα Τρέμη.

Πρέπει να πούμε ότι στα προσεχώς είναι και το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου όπου αναμένεται να αποχωρήσει σημαντικό μέρος του προσωπικού.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours