Ανατροπή: Τα νέα δεδομένα για τις Άγριες Μέλισσες!

Το μέλλον των «Άγριων Μελισσών» φαίνεται πως βρίσκεται στα χέρια του συγγραφικού διδύμου, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχει σημειωθεί όσον αφορά τη συνέχιση του «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1, ύστερα από την απήχηση που σημειώνει η δραματική σειρά στους πίνακες της τηλεθέασης.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως οι ιστορίες από το Διαφάνι θα ολοκληρωθούν στο τέλος της σεζόν, όμως η παραπάνω εξέλιξη φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του καναλιού και κατά συνέπεια τους δημιουργούς της σειράς.

Πλέον το μέλλον των «Άγριων Μελισσών» φαίνεται πως βρίσκεται στα χέρια του συγγραφικού διδύμου, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα χαμογέλα», οι εμπνευστές της σειράς θα κληθούν να απαντήσουν σε σχετική πρόταση του ANT1 για τη συνέχιση της σειράς μέχρι το τέλος του μήνα.

Αυτή την περίοδο υπάρχουν πυρετώδεις συσκέψεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, με τους δύο συγγραφείς να είναι σε πρώτη φάση θετικοί. Όσον αφορά την συμφωνία με το Mega, φαίνεται πως δεν επηρεάζει τη συνεργασία τους με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Όλα δείχνουν ότι θα πάμε για τρίτο κύκλο, χωρίς να είναι κάτι οριστικό τη δεδομένη χρονική περίοδο, και το θέμα είναι πώς θα προχωρήσουν οι «Άγριες Μέλισσες», με πιθανότερη εξέλιξη την ιστορία να μεταφέρεται στη δύσκολη εποχή της Χούντας.

Όσον αφορά τον φετινό κύκλο, οι καταιγιστικές εξελίξεις δεν θα σταματήσουν στιγμή να απασχολούν τους τηλεθεατές, ώστε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και να μπορέσει η σειρά να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με το Survivor και με το MasterChef που έρχεται.

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας

Πηγή:alter-info.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours