Αλλαγή σχεδίων στο One – Πότε θα εκπέμψει το κανάλι του Μαρινάκη

Τέλη Μαΐου ξεκίνησε το διαδικτυακό του ταξίδι το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά από προετοιμασία αρκετών μηνών το κανάλι ξεκίνησε να εκπέμπει διαδικτυακά, ενώ εδώ και περίπου έναν μήνα βρίσκεται και στις συνδρομητικές πλατφόρμες της Cosmote TV και της Nova. Το πρόγραμμά του είναι οκτάωρο με ενημερωτικές εκπομπές αλλά και δελτία ειδήσεων.

Όταν δεν βγαίνει στον αέρα ζωντανό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με ντοκιμαντέρ και ξένες σειρές. Πριν από λίγες εβδομάδες η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη εξασφάλισε και τυπικά την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Η σχετική αίτηση είχε κατατεθεί από τον Οκτώβριο και πέρασε όλα τα στάδια του ελέγχου.

Πλέον με την εξασφάλιση της άδειας μετράμε αντίστροφα για να δούμε το πρόγραμμα του καναλιού μέσω της Digea. Ασφαλώς η διαδικασία δε θα είναι η ίδια αφού το πρόγραμμα πρέπει να εμπλουτιστεί ενώ σίγουρα θα γίνουν και μεταγραφές.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον νόμο κάθε κανάλι πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον 400 εργαζομένους. Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών είχαν αναφέρει ότι το κανάλι θα είναι έτοιμο να εκπέμψει την 1η Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο όπως φαίνεται θα χρειαστεί ακόμη καιρός προκειμένου να προσαρμόσει το πρόγραμμά του. Έτσι η νέα ημερομηνία έναρξης είναι η 20η Σεπτεμβρίου ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα αναβολή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το πρόγραμμα θα έχει δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ θα περιλαμβάνει και ξένες σειρές αμερικάνικης παραγωγής.

Πηγή:dailymedia.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours