Φαίνεται πως οι τελευταίοι μήνες δεν είναι καθόλου καλοί για τον Γιώργο Τράγκα.

Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι καθόλου καλοί για τον Γιώργο Τράγκα. Ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος πριν από καιρό απολύθηκε από το ραδιόφωνο Παραπολιτικά, σταμάτησε και από τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24 όπου παρουσίαζε την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής». Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα ο οποίος παραχώρησε και συνέντευξη και αποκάλυψε ότι η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού δέχτηκε πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να απομακρυνθεί από τον σταθμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα crashonline.gr ο κ. Τράγκας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε μεταξύ άλλων: «Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του καναλιού να φύγω.

Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο. Υπέστη βλάβες η επαγγελματική μου λειτουργία. Αλλά και ως άνθρωπος εiμαι προσβεβλημένος από τις φασιστικού τύπου παρεμβάσεις από το Μαξίμου και του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ζητάει την απομάκρυνσή μου προφανώς γιατί το Μαξίμου δεν ανέχεται την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

svg%3E

Είναι η δεύτερη φορά σε ελάχιστες εβδομάδες που απομακρύνομαι από ένα μέσο που ήμουν πρώτος. Πρώτος σε ακροαματικότητα στην ραδιοφωνική μου εκπομπή στα Παραπολιτικά, πρώτος και στο ACTION24. Ειδικά ο Ελεύθερος Σκοπευτής ήταν μακράν πρώτος σε τηλεθέαση στις εκπομπές του καναλιού».

Όπως ανέφερε ο κ. Τράγκας δεν έπαιρνε μισθό από το κανάλι αλλά έφερνε χρήματα στον τηλεοπτικό σταθμό με δικούς του σπόνσορες. «Έδινα από 15.000 έως 20.000 ευρώ μήνα. Επομένως, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν ξέρω πώς το Μαξίμου αναπλήρωσε την απώλεια του καναλιού! Εγώ όμως έχω σημαντικές βλάβες. Προσωπικές». Ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε και για την διακοπή της συνεργασίας του πριν από περίπου ένα μήνα από το ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

svg%3E

«Στα 54 χρόνια της καριέρας μου έχω γνωρίσει πολλά. Όμως φοβάμαι μήπως βρεθώ όπως ο Τζώρτζης Αθανασιάδης. Ότι έπεσα θύμα ενός κακοποιού. Ή ότι με σκότωσε κάποιος που αγαπούσε πολύ τον κο Τσιόδρα. Έχω ζήσει και τέτοια. Η ΕΣΗΕΑ δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν περιμένω κάτι. Το θέμα θα το πάω στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παντού. Σε λίγο θα το μάθει και η Ευρώπη. Εάν εγώ σιωπήσω, κάνω την πάπια, αυτό θα τους δυναμώσει. Θα τους κάνει περισσότερο αλαζόνες, παράφρονες, φασίστες του κερατά. Δεν θα τους κάνω τη χάρη» επισήμανε ο κ. Τράγκας.

Πηγή:pagenews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours