Είδε το φως αυτού του κόσμου στην Θεσσαλονίκη.

Ο Πάνος Σατζόγλου, τον εαυτό του τον θυμάται πάντα μπροστά σε ένα μικρόφωνο ραδιοφώνου, και μπροστά σε μία τεράστια οθόνη κινηματογράφου να παρακολουθεί σινεμά και να αναλύει πλάνα κρατώντας σημειώσεις. Σπούδασε σκηνοθεσία και δημοσιογραφικό ντοκιμαντέρ. Έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο ραδιόφωνο και στη δημοσιογραφία.

Δούλεψε σαν παρουσιαστής στα τηλεοπτικά κανάλια MEGA Channel, ALPHA ΤV, STAR Channel, αλλά και ως συντάκτης στον ΑΝΤ1 TV. Ακούστηκε με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα (Status radio μετέπειτα Best radio) (Αθηνα), ΑΝΤ1 97.2 (Αθηνα) και Star fm,(θεσσαλονικη) Ant1 fm,Θεσσαλονίκη, και “Ράδιο Θεσσαλονίκη” 94,5 fm. Δημοσιογραφούσε για έξι χρόνια γράφοντας για τα media στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” την στήλη “Οι Γενναίοι του Βορρά”.

Για 7 έτη, κάλυπτε τα “OSCAR” απο το κόκκινο χαλί του Los Angeles. Απο το 2008 σκηνοθετεί τουριστικά, και art promo business video, συνεργαζόμενος με πολύ μεγάλες εταιρίες και τηλεοπτικά κανάλια στην Αμερική. Απο το 2013 που βρισκεται στην Αμερική, κάνει τα γυρίσματα για τις διαφημίσεις του Αντ1 Sattellete στην Αμερική και έχει συνεργαστεί με την Foss Productions και ANTS Production κάνοντας την παραγωγή και τα γυρίσματα σε διάφορες πόλεις της Αμερικής για ντοκιμαντέρ που προβάλλονται στην CosmoteTV History. Τα τελευταία 6 Χρόνια στην Αμερική παράλληλα με την σκηνοθεσία, είχε αναλάβει την διεύθυνση προγράμματος στο Cosmos FM, 91.5 το μοναδικό καθημερινό ελληνικό ραδιόφωνο στα fm της ΝΥ.

Σήμερα βρίσκεται σαν δημοσιογράφος στην “Κυριακάτικη έκδοση” στην ενημερωτική ζώνη του Σταθμού. Ηταν ο εμπνευστής της εκδήλωσης Greek Freak Weak, για τα 30 χρόνια του Σταθμού, όπου και βραβεύτηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την οικογένεια του στην Νέα Υόρκη καθώς και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες από την θρυλική ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε ο Πανευρωπαϊκό στην Αθήνα το 1987.

Εδώ και 6 μήνες έκανε το βήμα να δημιουργήσει το δικό του on demand WebTV με το όνομα Hellenic DNA Το Hellenic DNA είναι μια διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα με βάση τη Νέα Υόρκη που σε μία αναδυόμενη ψηφιακή εποχή, ήρθε να προσφέρει εικόνα και ήχο προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνοαμερικανικής κοινωνίας, χωρίς αντιγραφές, υπερβολές, και με σεβασμό στις πραγματικές ανάγκες της ενημέρωσης και ανάδειξης του ελληνικού πολιτισμού. Ταξιδεύει με τους συνεργάτες του σε όλη την Αμερική και καταγράφει τις δράσεις των Ελλήνων της διασποράς με σκοπό να γίνουν γνωστές στον απανταχού Ελληνισμό.

Το πρωτογενές υλικό φιλοξενείται με υπότιτλους Αγγλικά και Ελληνικά στο website και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του Hellenic DNA-Digital News of America.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours