Δημήτρης Αργυρόπουλος: Μιλάει για την ξαφνική απώλεια του πατέρα του (vid)

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή του και την απώλεια του πατέρα του που τον σημάδεψε.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θα βρεθεί απόψε στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός εκδότης αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια τα οποία σημαδεύτηκαν από την ξαφνική απώλεια του πατέρα του, κατά τη διάρκεια εργατικού ατυχήματος, ενώ μιλά για την αντιδραστική εφηβεία του αλλά και για την ξέφρενη ζωή που τον οδήγησε σε υπερβολές και καταχρήσεις.

Επίσης, περιγράφει τη δύσκολη περίοδο της αποτοξίνωσής του από ουσίες, μεταφέροντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. Εξηγεί πώς μίλησε στους γιους του για το πρόβλημα του εθισμού και αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να ξεκόψει από τις καταχρήσεις.

Αναφέρεται, ακόμα, στη γνωριμία και τον γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου, παραδέχεται πως υπήρξε άπιστος, δίνοντας «χίλια δίκια» στη γνωστή παρουσιάστρια, ενώ μιλά και για τον γάμο του με τη σχεδιάστρια Σήλια Δραγούνη. Πώς επηρέασε τη σχέση τους η διάγνωση της Σήλιας με σκλήρυνση κατά πλάκας και πώς κατάφερε να έχουν οι πρώην σύζυγοί του φιλική σχέση;

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής

About Post Author

+ There are no comments

Add yours