Μέσα σε ένα χρόνο εκτιμά ο Άλμπερτ Μπουρλά ότι θα ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ενώ προσθέτει ότι είναι πιθανό να χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο κατά της covid-19.

Μέσα στον επόμενο χρόνο πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς» είπε χαρακτηριστικά ο CEO της Pfizer, σε συνέντευξή του στο ABC. «Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους καινούριες μεταλλάξεις του κορωνοϊού και έτσι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τη ζωή μας αλλά θα κάνουμε κάθε χρόνο εμβόλιο» λέει ο Μπουρλά.

«Το πιο πιθανό σενάριο κατ’ εμέ είναι ότι, επειδή ο ιός θα συνεχίσει να εξαπλώνεται και οι μεταλλάξεις δεν θα εξαφανιστούν, θα χρειάζεται να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο αλλά μένει ακόμα να το δούμε. Πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα» εξηγεί ο Άλμπερτ Μπουρλά.

Σχετικά με την ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και μετά την έγκρισή της από το Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για ηλικιωμένους και ευάλωτους, ο Μπουρλά είπε ότι είναι «ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. «Ανυπομονούμε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε όλους αυτούς τους ευάλωτους ανθρώπους, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την πανδημία» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours