Τα Windows 10 βρίσκονται επίσημα εγκατεστημένα στο 50% των Desktop Computers που υπάρχουν στην αγορά τέσσερα χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία τους, σύμφωνα με στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η εταιρεία αναλύσεων Netmarketshare.

Το Windows 10 έχει γίνει το διασημότερο λειτουργικό σύστημα όλων των εποχών, πλέον βρίσκεται εγκατεστημένο στο 50.99% των υπολογιστών που υπάρχουν στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες το λειτουργικό βρέθηκε σε περισσότερα από 75 εκ. PC και ξεπέρασε τα 110 εκ. PC μετά από 10 εβδομάδες.

Με την ανοδική πορεία των Windows 10 τα Windows 7 έπεσαν στο 30.34%, του οποίου η υποστήριξη θα σταματήσει στις 14 Ιανουαρίου του 2020. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα προωθήσει νέα security update ή οποιοδήποτε άλλο update. Η ημερομηνία που η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τα Windows 7 πλησιάζει και αυτό καθιστά ιδανική στιγμή για να μεταφερθείτε στο νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.

Το GoodOffer24 είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών μέσω της οποίας μπορείτε να λάβετε κλειδί για τα Windows 10, Office 2016, Office 2019 και άλλο δημοφιλές λογισμικό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι Atechblog25 μπορείτε να αποκτήσετε δημοφιλές λογισμικό σε πολύ χαμηλές τιμές.

Microsoft Office 2019: Products & Bundles
Αν χρειάζεστε το Microsoft Office 2019 για τα Windows 10, το GoodOffer24 έχει μία special προσφορά για αυτό το Φθινόπωρο. Με το κουπόνι Atechblog30 μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 30% έκπτωση.

Εύκολη Αγορά, Εύκολη Πληρωμή!
Η αγορά μέσω του GoodOffer24 είναι εύκολη. Αμέσως μετά την παραγγελία λαμβάνετε ένα email στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα κλειδιά ενεργοποίησης των προϊόντων. Το Customer Service είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να λύσει όλες τις απορίες σας.

Το GoodOffer24 εγγυάται ότι όλες οι άδειες είναι έγκυρες ενώ οποιοδήποτε πρόβλημα εντοπιστεί θα διορθωθεί χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Σημείωση: Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας συνιστάται η πληρωμή μέσω PayPal.

Στην ιστοσελίδα του GoodOffer24 θα βρείτε όλες αυτές τις προσφορές και ακόμη περισσότερες. Μην διστάσετε να τους στείλετε e-mail με τις ερωτήσεις σας.

www.GoodOffer24.com | info@goodoffer24.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours