Πως να ενεργοποιήσετε το νέο πληκτρολόγιο των Windows 10X στα Windows 10 [Insiders]

Όπως έχουμε αναφέρει τα Windows 10X φαίνεται να μην είναι έτοιμα για κυκλοφορία ακόμα, παρουσιάζοντας προβλήματα με τις Win32 εφαρμογές, ενώ και η κυκλοφορία του Surface Neo αναβλήθηκε για φέτος. Όμως, η εταιρεία συνεχίζει ενεργά την ανάπτυξη τους και τώρα μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το νέο πληκτρολόγιο του λειτουργικού.

Η Microsoft είχε ανακοινώσει πως θα φέρει κάποιες λειτουργίες του λειτουργικού Windows 10X στα Windows 10, με το πρώτο βήμα να γίνεται τώρα. Αν είστε μέλος του προγράμματος Windows Insider στο κανάλι Dev και έχετε την έκδοση Windows 10 Insider Build 20185, το επερχόμενο πληκτρολόγιο βρίσκεται κρυμμένο μέσα στο λειτουργικό. Για να το ενεργοποιήσετε, κάντε τα παρακάτω βήματα:

    1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα Vivetool από

εδώ

    1. Αφού κατεβάσετε το zip αρχείο, βάλτε το φάκελο “

ViVe-0.2.0

    1. ” που περιέχει τα αρχεία “

ViveTool.exe

    1. ” και “

Albacore.ViVe.dll

    ” στο δίσκο C: για ευκολία
    1. Ξεκινήστε το

PowerShell ως διαχειριστής

    1. Αλλάξτε το path στο σημείο που βάλατε το φάκελο “Vive-0.2.0” και πατήστε enter. Αν τον έχετε στο C: η εντολή θα είναι έτσι: “

cd C:\Vive-0.2.0

    1. Ενεργοποιήστε το ViVe με την εντολή: “

.\vivetool.exe addconfig 20438551 2

    1. Κάντε

επανεκκίνηση

     του υπολογιστή σας

Τώρα θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το νέο πληκτρολόγιο με το επιπρόσθετο panel. Το πληκτρολόγιο φαίνεται πως είναι σχεδιασμένο για δύο οθόνες, καθώς καταλαμβάνει αρκετό χώρο. Για να ανοίξετε το emoji panel πατήστε το πλήκτρο των Windows και το πλήκτρο . (τελεία). Αν το δοκιμάσετε, πείτε μας τη γνώμη σας.

Πηγή:mspoweruser.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours