Νέα Messenger app για PC και Mac από το Facebook για group video calls και chats

To Facebook αφουγκράζεται τις αυξημένες ανάγκες για επικοινωνία μέσω video κλήσεων τις μέρες που περνάμε, τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς λόγους, έτσι εγκαινιάζει την νέα εφαρμογή Messenger για MacOS και Windows. Με τη βοήθειά της, μπορείτε να βρίσκεστε πιο εύκολα κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, ακόμη και τις ημέρες του εγκλεισμού στο σπίτι λόγω του COVID-19.

Υποστηρίζεται φυσικά απεριόριστος αριθμός δωρεάν ομαδικών βιντεοκλήσεων σε ένα περιβάλλον μεγάλης οθόνης, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε πανεύκολα με οποιονδήποτε, αρκεί να γνωρίζετε το λογαριασμό του στο Facebook.

Μπορείτε με ιδιαίτερη ευκολία να μετακινηθείτε εντός και εκτός του περιβάλλοντος της εφαρμογής, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα, αλλά και να αναζητάτε ό,τι επιθυμείτε στο chat. Μπορείτε φυσικά ακόμη και να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

Υποστηρίζεται συγχρονισμός chat μεταξύ mobile και desktop και άλλα χαρακτηριστικά που αγαπάτε στον Messenger, όπως το Dark Mode και τα GIFs.

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Microsoft Store ή το Mac App Store.

Πηγή:myphone.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours