«Βόμβα» από το Facebook: Η μεγάλη αλλαγή

Η εταιρεία αναζητά νέους τρόπους για αν κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών…

Αλλαγές θα υπάρξουν στα social media αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας techcrunch.com. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Facebook δοκιμάζει ένα νέο mode για το News Feed πολύ διαφορετικό από αυτό που έχει σήμερα και που στόχο έχει να «χτυπήσει» το Instagram.

Εκπρόσωπος της Facebook επιβεβαίωσε ότι όντως έγιναν δοκιμές, αλλά δεν αποκάλυψε, αν θα προχωρήσει η λειτουργία ή αν αποφασίστηκε να κοπεί.

Σημειώνεται, πάντως, ότι το Instagram ανήκει εδώ και μερικά χρόνια στο Facebook, το οποίο και το εξαγόρασε για το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Δείτε στη gallery τι σχεδιάζει το Facebook:

facebook-1.jpg

Αλλαγές θα υπάρξουν στα social media αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας techcrunch.com.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Facebook δοκιμάζει ένα νέο mode για το News Feed πολύ διαφορετικό από αυτό που έχει σήμερα και που στόχο έχει να «χτυπήσει» το Instagram.

Εκπρόσωπος της Facebook επιβεβαίωσε ότι όντως έγιναν δοκιμές, αλλά δεν αποκάλυψε, αν θα προχωρήσει η λειτουργία ή αν αποφασίστηκε να κοπεί.

To Facebook δοκιμάζει ένα νέο mode για το News Feed των χρηστών το οποίο σε γενικές γραμμές θα το μετατρέπει σε….Instagram. Ονομάζεται Popular Photos και χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που εμφανίζει στο News Feed αποκλειστικά φωτογραφίες άλλων χρηστών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TechCrunch, το Popular Photos mode δημιουργεί ένα ατελείωτο feed φωτογραφιών από φίλους του χρήστη, τις οποίες βλέπει σε full-screen view, όπως δηλαδή στο Instagram.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours