Η Counterpoint Research δημοσίευσε την αναφορά για τις παγκόσμιες πωλήσεις smartphones τον Αύγουστο του 2020 και φαίνεται ότι το κενό που δημιουργεί η Huawei το καλύπτει η Samsung. Τελικά, ίσως αυτός ο χαμός από Galaxy A μοντέλα παίζει να βοήθησε την εταιρεία να αυξήσει το μερίδιο της.

Τον Απρίλιο του 2020 η Samsung είχε το 20% της παγκόσμια αγοράς smartphones και η Huawei ήταν στην πρώτη θέση με 21%, ακολουθούσαν η Apple με 12%, η Xiaomi με 8%, και όλες οι υπόλοιπες εταιρείες που είχαν πολύ μικρότερα μερίδια μοιράζονταν το 40%.

Στην αναφορά της Counterpoint Research για τον Αύγουστο του 2020 βλέπουμε ότι η Apple έμεινε σταθερή στο 12%, οι υπόλοιπες εταιρείες συνεχίζουν να μοιράζονται το 40% της αγοράς, και το μεγάλο παιχνίδι παίζεται μεταξύ Samsung, Huawei, και Xiaomi.

Η Huawei έχασε το 5% του μεριδίου της και έπεσε στο 16%, τις 2 μονάδες της πήρε η Samsung που τώρα έχει 22% και τις τρεις η Xiaomi με νέο μερίδιο 11%. Τα ποσοστά των Samsung και Xiaomi αναμένεται να ανέβουν ακόμα περισσότερο, ενώ μέρος του κενού που δημιουργεί η Huawei στην Ευρώπη θα καλύψουν εταιρείες όπως η Realme και η Oppo.

Πηγή:techmaniacs.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours