Η νέα Σελήνη θα είναι δύσκολη για αυτά τα ζώδια

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έχουμε νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή είναι η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας.

Τι φέρνει αυτή η νέα Σελήνη; Για τα ζώδια του αέρα θα ενεργοποιήσει τα συναισθήματα και σχεδόν όλα τα κομμάτια του αστρολογικού χάρτη τους. Αλλά ακόμα κι αν δεν ανήκεις στα ζώδια του αέρα, μπορεί να σε ζορίσει. Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου ταξιδιού οπότε αναλογιζόμενοι τις σκληρές πλευρές αυτής που έρχεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/4) μπορεί να είναι μια δύσκολη αρχή.

Η νέα Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο -τον πλανήτη των περιορισμών και των ορίων- και τον Πλούτωνα -τον πλανήτη της δημιουργίας και της καταστροφής-, δυο πλανήτες που δεν διστάζουν μπροστά στα δύσκολα. Μην κάνεις το λάθος: η νέα Σελήνη θα σε κάνει να σκάψεις βαθιά στη ντουλάπα σου και να ξεκινήσεις να καθαρίζεις όλα όσα απέφευγες. Ευτυχώς, συνδέεται και με τον εμπνευσμένο Ουρανό και τον παρορμητικό Δία που προσθέτουν λίγη ενδιαφέρουσα ενέργεια στην κατάσταση.

Δίδυμος: έρχεσαι αντιμέτωπη με κάποιες άβολες αλήθειες

Η εσωτερική σου φωνή παρακαλάει να ακουστεί. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχουν κάποιες σκληρές αλήθειες που επιπλέουν στην επιφάνεια και προτιμάς να αποφύγεις. Αν και θα χρειαστεί να αποδεχτείς τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις και τα μονοπάτια που δεν οδηγούν πουθενά, ταυτόχρονα έρχεσαι πιο κοντά στον πνευματικό σου σκοπό. Αν αυτό που χρειάζεται η πνευματικότητά σου διαφέρει από αυτό που θέλεις, τότε η νέα Σελήνη θα φέρει κάποια επιφοίτηση. Παρόλο που παραμένουν απλές αναλαμπές, εμπιστεύσου τη δύναμή τους.

Ζυγός: απορρίπτεις το παλιό και αφήνεις χώρο για το νέο

Υπάρχει λόγος που λένε ότι ο πόνος σε κάνει πιο δυνατή. Δεν σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι αλλά την ίδια ώρα συνεχίζεις να συντηρείς πράγματα που δεν σου κάνουν. Είτε αυτό είναι κάτι ασήμαντο όπως είναι τα ρούχα που δεν σου ταιριάζουν πια ή κάτι σημαντικό όπως είναι μια σχέση που δεν σου βγάζει πια τον καλύτερό σου εαυτό και η νέα Σελήνη σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τι πρέπει να “πετάξεις” από τη ζωή σου. Για να κάνεις χώρο για κάτι καλύτερο, το άχρηστα βάρη θα πρέπει να φύγουν. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι. Τα “αντίο” άλλωστε δεν είναι ποτέ εύκολα.

Υδροχόος: νιώθεις περισσότερο συναισθηματικά ευάλωτη

Κάποιες φορές όλο αυτό το νερό που κουβαλάς είναι δύσκολο να το αντέξεις. Είσαι μαχήτρια και τα υπόλοιπα ζώδια βασίζονται σε εσένα για να σώσεις τη μέρα. Παρόλο αυτά κάνοντας σημαντικές ενέργειες και καταβάλλοντας προσπάθεια για να υπερασπιστείς το σωστό, μπορεί να ξεχνάς να εξελίξεις το σπίτι σου. Η νέα Σελήνη σε καλεί να φροντίσεις τα πιο ευαίσθητα κομμάτια της καρδιάς σου. Για να εντοπίσεις όμως αυτά τα κομμάτια τα πρέπει να είσαι πρόθυμη να αφήσεις την άμυνα σου και να αποκαλυφθούν. Μην φοβάσαι να νιώσεις όλα αυτά που έχεις ανάγκη να νιώσεις.

Πηγή:marieclaire.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours