Όταν αναφερόμαστε σε σχέσεις, προφανώς συμπεριλαμβάνουμε και το κομμάτι «κρεβάτι». Κάθε άνθρωπος έχει τα «κουμπιά» του προκειμένου να «λειτουργήσει» και να αφεθεί ελεύθερος στη στιγμή. Έτσι, το έτερον ήμισυ κάνει τα πάνδεινα προκειμένου να κάνει τα «μαγικά» του και η λίμπιντο να αγγίξει τα ουράνια. 

Τι χρειάζεται όμως ως «προετοιμασία» το κάθε ζώδιο; 

  • Κριός

Ως γεννημένος κυνηγός, είναι πάντα σε ετοιμότητα, ακόμα και στο σεξ. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι μέρα ή νύχτα, στο σπίτι ή έξω… Φουλ στην τεστοστερόνη και τη σεξουαλικότητα, με μια σπίθα μπορεί να ανατιναχθεί. Γενικά θέλει το στοιχείο της «υποτακτικότητας».

  • Ταύρος

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι από τους πιο αισθησιακούς και ηδονικούς που έχει γεννήσει η πλάση. Δε βιάζεται, μη βιάζεσαι λοιπόν ούτε εσύ. Θέλεις να τον κάνει να λιώσει; Βάλε χαμηλή μουσική, άλειψέ τον με λάδι μασάζ και μάλαξέ τον. Μόλις χαλαρώσει δέσε του τα μάτια και ξεκίνα να τον χαϊδεύεις τολμηρά. Πασάλειψέ τον με σοκολάτα ή σαντιγί και τάισέ τον (φάε κι εσύ να πάρεις δυνάμεις γιατί η συνέχεια θα είναι μακριά)!

  • Δίδυμος

Ο Δίδυμος πρέπει να ερεθιστεί πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά. Είτε με sexting, σε ώρα που ξέρεις ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα για να του δημιουργήσεις έξαψη είτε στο άσχετο κι ενώ είστε με παρέα ή βολτάρετε οι δυο σας, πες του τι θα ήθελες να σου κάνει.Αν χειρίζεσαι, δε, καλά τη γλώσσα σου (μεταφορικά και κυριολεκτικά), τότε θα γίνει πύραυλος!

  • Καρκίνος

Ένα να θυμάσαι και θα μας… θυμάσαι. Ο Καρκίνος έχει μανία με τα γυναικεία στήθη. Φρόντισε, λοιπόν, να του τα… προβάλλεις όσο το δυνατό καλύτερα και περισσότερο! Πάρε τα χέρια του και βάλ’τα στο στήθος σου ή ακόμα καλύτερα πάρε το πρόσωπό του και οδήγησέ τον στη ζεστή… αγκαλιά σου! Άντε και καλά να περάσετε!

  • Λέων

Ο Λέων άντρας θέλει να επιδεικνύεται! Του αρέσει βρε παιδί μου να είναι το επίκεντρο, να έχει όλη την προσοχή πάνω του, οπότε φτιάξε την ανάλογη σκηνή για να κάνει το show του και… γδύσε τον! Αργά και βασανιστικά, φιλώντας τον και χαϊδεύοντάς τον. Γονάτισε μπροστά του για να του κατεβάσεις το παντελόνι και το εσώρουχο. Δώσε τα σέβη σου, κάνε τον να νιώσει σαν star και πρόθυμα θα σου δώσει ένα αυτόγραφό του!

  • Παρθένος

Με τον άντρα Παρθένο δε χρειάζεσαι πολύπλοκα, ούτε και ειδικά κόλπα για να τον τρελάνεις… Φρόντισε μόνο να τον κάνεις να νιώθει χαλαρά και άνετα. Άρχισε να τον φιλάς και να τον χαϊδεύεις… έχοντας καθοδική τάση. Όσο πιο πολύ κατεβαίνεις, τόσο περισσότερο αύξησε τα χάδια σου. Το αποτέλεσμα των πράξεών σου θα το δεις πολύ γρήγορα!

  • Ζυγός

Στον άντρα Ζυγό αρέσουν οι παλιές δοκιμασμένες τεχνικές, αλλά θέλει να πειραματίζεται και με νέες, οπότε σου αφήνει το πεδίο ελεύθερο να παίξεις και με τα δύο! Ξάπλωσέ τον και ξεκίνα να τον φιλάς και να τον δαγκώνεις από τα χείλια, στο λαιμό και κάτω, τόσο – όσο για να αρχίσει να διεγείρεται.

  • Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός σε εμπνέει να γίνεις λίγο πιο άτακτη. Ξεκίνα με διάφορα αγγίγματα σε δημόσιους χώρους, κάποια στιγμή τράβηξέ τον σε ένα απόμερο δρομάκι, φίλησέ τον με πάθος και μετά πάρε το χέρι του και βάλε το στον εσωτερικό σου κόσμο για να καταλάβει με την αφή πόσο πολύ τον θέλεις. Να είσαι προετοιμασμένη να σε «κάνει δική του»!

  • Τοξότης

Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και ερωτιάρης, οπότε λίγα πράγματα χρειάζεσαι για να τον ανάψεις. Για να επιταχύνεις τη  διαδικασία, πέρνα στην επίθεση. Φίλησέ τον και δείξε του πόσο τον ποθείς με όλο σου το «είναι». Θέλει να νιώσει το κέντρο του κόσμου εκείνη την ώρα. Δείξε του ότι είναι.

  • Αιγόκερως

Θέλει δυναμισμό και πρωτοβουλίες διαφορετικά δεν ερεθίζεται εύκολα και μπορεί να γκρινιάζει κιόλας. Κάνε τις πρώτες κινήσεις εσύ. Φίλα τον στον λαιμό και στο στέρνο και άσε τον έπειτα να πάρει εκείνος τις πρωτοβουλίες που θέλει. Πάντως θέλει και συναίσθημα μαζί με την ένταση, διαφορετικά δε «λειτουργεί».

  • Υδροχόος

Φίλη, να θυμάσαι ότι πρώτα κάνεις σεξ με το μυαλό του Υδροχόου και μετά με το σώμα! Οπότε αν δεν τον ερεθίσεις με αυτή τη σειρά, μην περιμένεις χαρά. Κι επειδή είναι από τους τύπους που δεν καταλαβαίνουν από συστολές και ταμπού, φρόντισε να είσαι πιο απελευθερωμένη. Τόλμησε μια αμοιβαία αυτοικανοποίηση, χωρίς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του!

  • Ιχθύς

Ο Ιχθύς άντρας είναι αυτός που συνήθως δίνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη σεξουαλική του σύντροφο, αφήνοντας τον εαυτό του τελευταίο και καταϊδρωμένο. Οπότε θα ξαφνιαστεί, αν αλλάξεις τους ρόλους και βαλθείς να του προσφέρεις τη μέγιστη ευχαρίστηση. Πώς; Με αιθέρια έλαια και ένα αισθησιακό μασάζ! Tip: μην τον αφήσεις να πάει μετά να πλυθεί, απλά, τρίψου πάνω του.

pronews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours