Απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Τί ευχαριστεί τελικά τις γυναίκες

Πόσο σημαντική είναι τελικά η διάρκεια;

Βάλαμε μία γυναίκα να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα γύρω από το σεξ.

Άγνωστο είναι ακόμα για ποιο λόγο οι άντρες θεωρούν κατόρθωμα την μεγάλη διάρκεια στο σεξ. Δεν είπαμε η συνεδρία να λήγει στο ένα λεπτό, αλλά αξίζει να πούμε ότι δεν είναι και καταστροφικό να μην πιάσεις την μία ώρα συνεχούς δραστηριότητας. Άσε που υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τη διάρκεια… οπως:

Το πάθος

Εδώ που τα λέμε, μία ώρα βαρεμάρας δε συγκρίνεται με τίποτα με 5 λεπτά θυελλώδους σεξ και αυτό στο υπογράφω. Και κάνεις τη δουλειά σου, και το ευχαριστιέσαι και συνεχίζετε με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας και δεν είστε μετά πτώματα από την κούραση και το πιάσιμο. Γιατί λυπάμαι που θα το πω, αλλά από ένα σημείο και μετά, πονάει κάθε μεγάλο και μικρό κοκαλάκι του σώματός σου. Εκτός πια κι αν είστε αθλητές. Μπα…

Και πάλι τα προκαταρκτικά

Ναι και πάλι ναι. Είναι σημαντικά, είναι απολαυστικά και δε σε εκθέτουν. Άσε που σε προετοιμάζουν καταπληκτικά για τη συνέχεια.

Η φαντασία

Α βέβαια… Ποτέ μην αγνοείς τα sex toys γιατί είναι εξίσου σημαντικά με το σεξ από ένα σημείο και μετά. Ο δονητής λοιπόν, θα κάνει την μισή δουλίτσα, κι έτσι η είσοδός σου θα είναι πιο εντυπωσιακή αμέσως μετά. 10 λεπτά ο δονητής και… άλλα 10 εσύ, ένα γεμάτο 20λεπτο ηδονής σου λέει μετά. Σημαντικό!

Το role play 

Μέχρι να μπεις στο πετσί του ρόλου, να πεις τα λόγια σου, να αναπαραστήσετε το σενάριο, πέρασε η ώρα. Τι μένει μετά; Ένα μπες-βγες. Και ούτε που θα καταλάβει ότι όλο αυτό δε διήρκησε ούτε 5λεπτο.

•Στο μεταξύ υπάρχει πιθανότητα να της αρέσουν όντως τα 5λεπτα.

Πηγή:pronews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours