Παιχνιδομουτζουρώματα στην Καρναβαλοχώρα

Η Παιδική Σκηνή των ΔΡώΜΕΝΑ παρουσιάζει  την Κυριακή 1 Μαρτίου, την αποκριάτικη παιδική παράσταση “Παιχνιδομουτζουρώματα στην Καρναβαλοχώρα”  με την σκηνοθετική και συγγραφική υπογραφή της Στέφης Θεοδότου, στον Πολυχώρο Πόλις, στο Ηράκλειο Αττικής, (Μαρίνου Αντύπα 62).

Υπόθεση του Έργου

Τα παιδιά προσκαλούνται από την μικρή Ελπίδα στο πάρτυ που διοργανώνει η μαμά της, η κυρία Πίστη. Τότε εμφανίζεται το μασκαρεμένο ξωτικό ‘Ξεσηκωτικό’ και όλοι μαζί πραγματοποιούν ένα φανταστικό ταξίδι στις χώρες όλου του κόσμου, όπου διασκεδάζουν και μαθαίνουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις των λαών κατά την περίοδο της Αποκριάς. Μία παράσταση που εξελίσσεται σε ένα μεγάλο, αξέχαστο πάρτυ! 

Η παράσταση είναι αναρτημένη στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας (edu-gate):

 

Συντελεστές Παράστασης

Σύλληψη – Κείμενα -Σκηνοθεσία: Στέφη Θεοδότου 

 

Διανομή (σε αλφαβητική σειρά): 

Μάρθα Λαγωνίκου, Αλεξάνδρα Σταμάτη

Βασική εμψύχωση: Στέφη Θεοδότου 

Κοστούμια: Αθηνά Μηλιαρά 

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελευθερία Καμπούρογλου

 

Από την Παιδική Σκηνή των ΔρώΜΕΝΑ Θέατρο-Τέχνη-Αυτοεξέλιξη (www.dromena.edu.gr)

 

Ημερομηνίες παραστάσεων: Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στις 17.30

 

Διάρκεια παράστασης και διάδρασης: 60’

Που: Πολυχώρος Πόλις, στο Ηράκλειο Αττικής, Μαρίνου Αντύπα 62
Τιμή εισιτηρίου: 10€

Ανέργων: 8 €

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210 8000009, 210 2770181, 6941407372

 

Προπώληση εισητηρίων 

Viva.gr

 

Και στο ταμείο του Θεάτρου

 

* Η παράσταση παίζεται και καθημερινές πρωινά για νηπιαγωγεία, δημοτικά και συλλόγους, κατόπιν ραντεβού, τηλ. 6941407372.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και όλα μας τα προγράμματα θα σας παροτρύναμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας dromena.edu.gr ή και την ομάδα μας στο facebook «ΔΡΩγιαΜΕΝΑ Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης».

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα της κ. Στέφης Θεοδότου 

Η Στέφη Θεοδότου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός και μετά από διετή εργασία στον τομέα της, επιμορφώθηκε στο ΑΚΜΑ με εκπαιδευτικά σεμινάρια της Συστημικής Ψυχοθεραπευτικής Προσέγγισης. Φοίτησε επί τέσσερα χρόνια στο Θέατρο Ημέρας δίπλα στον ηθοποιό και σκηνοθέτη Λάκη Κουρετζή και απέκτησε πτυχίο Εμψυχωτή Θεατρικού Παιχνιδιού. Παρακολούθησε πλείστα σεμινάρια Υποκριτικής, Σκηνοθεσίας και Σωματικού Θεάτρου και συμμετείχε σε συνέδρια ως εισηγήτρια. Φοίτησε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Πράξη 7, παρακολουθώντας με επιτυχία μαθήματα Υποκριτικής, Αυτοσχεδιασμού, Αγωγής Προφορικού Λόγου, Κίνησης & Χορού, Δραματολογίας, Σκηνογραφίας & Ενδυματολογίας και Ιστορίας Θεάτρου και απέκτησε πτυχίο ηθοποιού. Για περισσότερο από μία δεκαετία συντονίζει και διευθύνει το Εργαστήρι Δημιουργικής Έκφρασης «ΔΡώΜΕΝΑ» με Εκπαιδευτικά Προγράμματα Διαδραστικής Μάθησης, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Θεατρικού Παιχνιδιού και Θεατρικές Ομάδες Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων σε συνδυασμό με Συμβουλευτική Γονέων. Το Εργαστήρι «ΔΡώΜΕΝΑ» συνεργάζεται με πολλά ιδιωτικά Πρότυπα Εκπαιδευτήρια και Κολλέγια, ΙΕΚ, Σχολεία, Δήμους καθώς και με άλλους φορείς. Συγγράφει θεατρικά κείμενα και σκηνοθετεί παραστάσεις που ανεβαίνουν κάθε χρόνο από τις ομάδες τις οποίες εμψυχώνει. Μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει 39 παραστάσεις. Από τον Απρίλιο του 2016, συντονίζει τα Θεατρικά Εργαστήρια Ενηλίκων του Δήμου Χαλανδρίου. 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours