Ο Εδώ χτίζει μια μοναδική φιλία με ένα μικρό αποδημητικό πουλί, τον Εκεί. Μαζί μοιράζονται τις πιο σημαντικές κι ασήμαντες στιγμές της ζωής τους. Όμως στη φύση αυτής της σχέσης είναι και ο αποχωρισμός.

Το Εδώ κι Εκεί είναι το τρίτο παιδικό βιβλίο της Πελαγίας Μπότση που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βακχικόν. Είχαν προηγηθεί τα Νηρίς-Νηρίς (2014) και Φέρνουμε την άνοιξη (2016). Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου η συγγραφέας μας μιλά γι’ αυτό και μας συστήνει τους ήρωές της, τον Εδώ και τον Εκεί.

Ο Εδώ χτίζει μια μοναδική φιλία με ένα μικρό αποδημητικό πουλί, τον Εκεί. Μαζί μοιράζονται τις πιο σημαντικές κι ασήμαντες στιγμές της ζωής τους. Όμως στη φύση αυτής της σχέσης είναι και ο αποχωρισμός. Ένα παραμύθι για το παιδικό άγχος του αποχωρισμού.

Ένα παραμύθι για το παιδικό άγχος του αποχωρισμού. Το παραμύθι «Εδώ κι εκεί» της Πελαγίας Μπότση κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βακχικόν.

Η Πελαγία Μπότση μιλά με αφορμή το καινούριο της παιδικό βιβλίο στην δημοσιογράφο Ιωάννα Ταραμπίκου και την εκπομπή “Πολιτισμένα” του πρώτου προγράμματος της ΕΡΤ.

Συγγραφέας:Μπότση, Πελαγία
Εκδόσεις:Βακχικόν
Σελίδες:48
Ημερομηνία Έκδοσης:26/5/2021

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours