Η θεατρική επιτυχία «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», του Κ. Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού Γιούλης Ηλιοπούλου, που το κοινό την ψήφισε και την έφερε, επί δύο χρονιές, στην 1η θέση στις πιο δημοφιλείς παραστάσεις και σημείωσε Sold Out επιτυχία και τις 3 χρονιές, επιστρέφει από την 1 Δεκεμβρίου 2019 έως  6 Ιανουαρίου 2020 και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο Λαμπέτη κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ.  και τις αργίες των εορτών για το κοινό, καθώς και  τις καθημερινές για τα σχολεία.     

 

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο φιλάργυρος  Εμπενίζερ  Σκρουτζ, ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς,  είναι ένας πολύ πλούσιος, αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος, δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη.

Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλευ και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει και να δει τη ζωή του και τους ανθρώπους με άλλα μάτια.

Την επίσκεψη αυτή θα ακολουθήσουν κι άλλοι παράξενοι επισκέπτες, τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που θα του δείξουν την αλήθεια και τα λάθη του. Τον ταξιδεύουν στο παρελθόν, στο παρόν  αλλά και στις άθλιες εικόνες που τον περιμένουν στο μέλλον του, αν δεν αποφασίσει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί.

Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό  θέαμα που μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία  μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μας στέλνει το μήνυμα της χαράς, της γενναιοδωρίας, της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.

Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς μας αποκαλύπτει μέσα από το διαχρονικό ήρωά της πως η αγάπη κρύβει τα μυστικά της ευτυχίας.

Μια δεκαπενταμελής ομάδα γνωστών, καταξιωμένων αλλά και νέων εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών, ερμηνεύουν τους είκοσι ρόλους του έργου  με παραμυθένια κοστούμια εποχής του Μιχάλη Σδούγκου σε ένα μαγικό σκηνικό. Το φαντασμαγορικό  θέαμα συμπληρώνεται με μαγικές μουσικές, 3D ANIMATION εφέ  και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

 

Είδος: Για παιδιά και όλη την οικογένεια

Συντελεστές

Κείμενο: Κάρολος Ντίκενς

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου

 

Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος

 

Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη

 

Κίνηση: Γιούλη Ηλιοπούλου

Φωτισμοί 3D animation: Λάμπρος Σουνδιάς

 

Ειδικές κατασκευές: Θοδωρής Τσιμπλάκης

Φωτογραφίες: Αποστόλης Παπανικολάου

Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης

Εκτέλεση παραγωγής: TEXNIS GENESIS

 

 Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

  

Πρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός, Κώστας Ρωμαίος, Φανή Παρλή, Βασίλης Τραϊφόρος,  Γιάννης Ζαραφωνίτης, Πέτρος Τσαπαλιάρης Γιάννης Χριστοφάνης,  Κατερίνα Ταπέ, Δέσποινα Κασιώτη, Γιώργος Χουσάκος, Δέσποινα Χαριάτη, Νίκος Παπαδάκης, Χρήστος Γιαννακάκος

 

Guest star: Νίκος Ζιάγκος στο ρόλο του Μάρλευ

Πληροφορίες

Θέατρο Λαμπέτη (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αθήνα)


Πρεμιέρα: 01 Δεκεμβρίου 2019 έως 10 Ιανουαρίου 2020

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακή στις  11:30

 

Διάρκεια: 80 λεπτά με διάλειμμα

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 210-4830330

 

Εισιτήρια: Α Ζώνη 12 ευρώ γενική είσοδος

Β Ζώνη 10 ευρώ γενική είσοδος

Προπώληση: 9 ευρώ www.viva.gr

Ανέργων – Πολυτέκνων 8 ευρώ

Γκρουπ άνω των 20 ατόμων 7 ευρώ

Ειδικές τιμές για σχολεία (τηλ. 6937709958)

Facebook Page: https://www.facebook.com/paidikiskinigioulis/

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours