Θέλετε να καλέσετε τη μανικιουρίστ ή τον κομμωτή σας στο σπίτι -Μήπως να το σκεφτείτε ξανά;

Αρκετές από εσάς δεν τα καταφέρνετε και πολύ καλά με τη βαφή μαλλιών, το styling και το μανικιούρ-πεντικιούρ. Όσες συμβουλές κι αν σας έχουμε δώσει όσα video κι αν έχετε παρακολουθήσει είστε απλά ανεπίδεκτες μαθήσεως. Ναι, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.

Κάποιες επίσης πηγαίνετε κανονικά στη δουλειά σας και δεν έχετε συνηθίσει να κυκλοφορείτε με μαζεμένα μαλλιά και απεριποίητα νύχια. Κομμωτήρια και nail bars είναι κλειστά και αυτό σημαίνει πως όλοι οι beauty experts είναι στα σπίτια τους. Εσείς επικοινωνείτε μαζί τους ώστε να σας δώσουν τις πολύτιμες συμβουλές τους που τελικά δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Και κάπως έτσι σας πέρασε μια (κακή) ιδέα από το μυαλό. Να έρθει ο κομμωτής και η μανικιουρίστ σας στο σπίτι. Ή να πάτε εσείς στο δικό τους. Μμμμ. Όχι. Τόσο απλά. Όσο κι αν προσπαθείτε να μας πείσετε με επιχειρήματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που λειτουργούν οι αγαπημένοι σας beauty experts δεν μας  πείθετε. Όχι μόνο εμάς αλλά και τους ειδικούς. Ναι, απολυμαίνουν τα χέρια και τα εργαλεία της δουλειάς τους, καθώς και τους πάγκους εργασίας.

Θα προσέξετε κι εσείς όσο περισσότερο μπορείτε. Θα φοράτε τη μάσκα, τα γάντια και ότι άλλο χρειαστεί. Δεν μπορείτε όμως να κρατήσετε την απόσταση ασφαλείας των δύο μέτρων. Όχι, όχι και πάλι όχι. Όταν λέμε μένουμε σπίτι το εννοούμε. Σας καταλαβαίνουμε πιστέψτε μας αλλά κι εσείς πρέπει για μία τουλάχιστον φορά στη ζωή σας να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες. Έτσι ώστε και εσείς να είστε καλά αλλά και όλοι οι αγαπημένοι σας.

Θα πρέπει λοιπόν να κάνετε υπομονή μέχρι να περάσει αυτή η περιπέτεια και να επισκεφτείτε με ασφάλεια το nail bar αλλά και το hair salon όπου μανικιουρίστ και κομμωτής θα κάνουν θαύματα.

Θα τολμήσετε όλα αυτά που σκέφτεστε εδώ και καιρό και θα είστε το καλοκαίρι κούκλες. Θέλουμε να μας το υποσχεθείτε λοιπόν πως θα μείνετε σπίτι.

Πηγή:faysbook.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours