Απλά βήματα για να αναβαθμίσετε τα look σας αλλάζοντας στρατηγική.

Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνετε περισσότερο το πρωί είναι το να διαλέγετε τα ρούχα που θα φορέσετε, πίνοντας τον καφέ σας και μπαίνοντας στο mood για τη μέρα που σας περιμένει.

Τι γίνεται όμως εκείνα τα πρωινά που νυστάζετε, δεν έχετε έμπνευση και όλα τα ρούχα σας φαίνονται βαρετά. Η στυλίστρια διασήμων Lindsey Dupuis έχει 4 απλά tips που θα διευκολύνουν τις “δύσκολες” στυλιστικά μέρες  και θα αναβαθμίσουν τα πρωινά σας outfit.

Διαλέξτε  μια “στολή”

Είτε πρόκειται για ένα ταγιέρ, είτε για ένα απλό T-shirt και το τζιν σας, είναι σημαντικό να έχετε ένα combo που θα σας βγάζει σταθερά ασπροπρόσωπη. Μπορείτε μάλιστα να δημιουργήσετε πολλές εκδοχές του, ώστε να το φοράτε με διαφορετικό τρόπο κάθε μέρα.

Ξεκινήστε από τα παπούτσια

Μερικές φορές, τα παπούτσια έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν όλο το outfit. Οπότε αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να φορέσετε, αλλά ξέρετε ότι σίγουρα θέλετε flats, φορέστε τα αγαπημένα σας loafers και “χτίστε” το υπόλοιπο look πάνω σε αυτά.

Προσθέστε ένα statement αξεσουάρ

Μπορεί να είναι ένα κόσμημα, ένα καπέλο ή ένα μαντήλι- το σημαντικό είναι να είναι ένα. Δε θέλετε να φορτώσετε το look της δουλειάς σας με αναφορές και πολλές πληροφορίες- θέλετε να το διατηρήσετε clean cut και λειτουργικό.

Ολοκληρώστε με την κατάλληλη τσάντα

Ένα προσεγμένο σύνολο φαίνεται στις λεπτομέρειες- και η τσάντα είναι μία από αυτές. Επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει με το look σας και αναδεικνύει τα θηλυκά αλλά και bossy στοιχεία σας.

Πηγή: Madamefigaro.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours