Λένε ότι η μόδα είναι κυκλική και η τρέχουσα ενασχόληση με ότιδήποτε 90s σίγουρα επιβεβαιώνει μια τέτοια θεωρία. Εκτός από την εμμονή με το καστ των Friends, υπάρχουν πολλές τάσεις της δεκαετίας του ’90 που επανεμφανίστηκαν τις τελευταίες σεζόν. Η Zara φαίνεται να έχει πάει το πράγμα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, δημιουργώντας ένα ζευγάρι παπούτσια που βλέποντας το μας έκανε να αναρωτηθούμε αν το είχαμε ξαναδεί.

Και ναι, τα είχαμε δει ξανά αν και σε ελαφρώς διαφορετική μορφή. Μετά από λίγη σκέψη θυμηθήκαμε ότι ένα παρόμοιο ζευγάρι είχε κάνει την εμφάνισή του στο 5ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του Sex and the City, όπου η Carrie συναντά τη λαμπερή Ιταλίδα φίλη της Αmalita, στην μπουτίκ Dolce &Gabbana.

Σε μια πολύ ρεαλιστική πλοκή, η Carrie δοκιμάζει τα παπούτσια – ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα, στολισμένα με λιλά φτερά – προσπαθεί να τα αγοράσει, η πιστωτική της κάρτα απορρίπτεται και στη συνέχεια η Amalita μπαίνει μέσα και της τα αγοράζει.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι η Zara αυτή τη στιγμή πουλάει κάποια παρόμοια ζευγάρια, και είναι σημαντικά πιο προσιτά, οπότε δεν χρειάζεται καν να τα αγοράσει κάποιος άλλος για εμάς.

ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ ZARA, 69,95 EUR

Υπάρχουν πέδιλα με λεπτομέρειες από φτερά, διαθέσιμα σε ανοιχτό γαλάζιο ή μαύρο χρώμα, με τετράγωνισμένη μύτη και σταυρωτά λουράκια. Επίσης υπάρχουν και κάποια mules με kitten heels, διαθέσιμα σε μπλε ή νέον πράσινο.

ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ KITTEN ΚΑΙ ΦΤΕΡΑ
69,95 EUR

Oι λεπτομέρειες από φτερά είναι τέλειες για αυτή την περίοδο που όλοι ανακαλύπτουμε ξανά τη χαρά τπυ ντυσίματος για να ξαναβγούμε έξω. Ακόμη όμως και για μια βραδινή έξοδο για φαγητό, τα φτερά εξακολουθούν να είναι απολύτως αποδεκτά.

Πηγή:marieclaire.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours