Οι ερευνητές του Penn State Erie Eric Corty και Jenay Guardiani διεξήγαγαν μια έρευνα για 50 πλήρη μέλη της Εταιρείας για Σεξουαλική Θεραπεία και Έρευνα, στην οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, θεραπευτές γάμου / οικογένειας και νοσοκόμες που έχουν δει συλλογικά χιλιάδες ασθενείς για αρκετές δεκαετίες .
Τόσο διαρκεί μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή
  • Η ικανοποιητική σεξουαλική επαφή για ζευγάρια διαρκεί από 3 έως 13 λεπτά, σε αντίθεση με τη δημοφιλή φαντασία σχετικά με την ανάγκη για ώρες σεξουαλικής δραστηριότητας, σύμφωνα με μια έρευνα αμερικανικών και καναδικών σεξουαλιστών.

Αξιολόγηση χρονικών περιόδων σεξουαλικής επαφής

  • Τριάντα τέσσερα, ή 68 τοις εκατό, της ομάδας απάντησαν και αξιολόγησαν ένα εύρος χρονικών περιόδων για σεξουαλική επαφή, από τη διείσδυση του κόλπου από το πέος έως την εκσπερμάτωση, που θεώρησαν επαρκή, επιθυμητή, πολύ σύντομη και πολύ μεγάλη.
  • Οι μέσες απαντήσεις των θεραπευτών καθόρισαν το εύρος των χρόνων δραστηριότητας της επαφής: «επαρκές», από 3-7 λεπτά. “επιθυμητό”, από 7-13 λεπτά. “πολύ σύντομο” από 1-2 λεπτά. και “πολύ μεγάλο” από 10-30 λεπτά.
  • Η ερμηνεία ενός άνδρα ή μιας γυναίκας για τη σεξουαλική του λειτουργία καθώς και ο σύντροφός του βασίζεται σε προσωπικές πεποιθήσεις που αναπτύχθηκαν εν μέρει από τα μηνύματα της κοινωνίας, επίσημα και ανεπίσημα», ανέφεραν οι ερευνητές. Δυστυχώς, η σημερινή λαϊκή κουλτούρα έχει ενισχύσει τα στερεότυπα για τη σεξουαλική δραστηριότητα. Πολλοί άνδρες και γυναίκες φαίνεται να πιστεύουν το φανταστικό μοντέλο των μεγάλων πέους, τις σκληρές στύσεις και τη σεξουαλική επαφή όλη τη νύχτα.

Προηγούμενη έρευνα διαπίστωσε ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών, που απάντησαν, ήθελαν το σεξ να διαρκέσει 30 λεπτά ή περισσότερο.

Τι δήλωσε επικεφαλής συγραφέας

  • Φαίνεται μια κατάσταση ώριμη για απογοήτευση και δυσαρέσκεια”, δήλωσε ο επικεφαλής συγγραφέας Eric Corty, αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας. “Με αυτήν την έρευνα, ελπίζουμε να διαλύσουμε τέτοιες φαντασιώσεις και να ενθαρρύνουμε τους άνδρες και τις γυναίκες με ρεαλιστικά δεδομένα σχετικά με την αποδεκτή σεξουαλική επαφή, αποτρέποντας έτσι τις σεξουαλικές απογοητεύσεις και τις δυσλειτουργίες.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική ζωή

Πηγή:healthweb.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours