Χρύσα Ρώπα σε Λιάγκα και Σκορδά: «Πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε και διαλύθηκε το σύμπαν»; (vid)

Ο διάλογος που είχαν στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας με την Χρύσα Ρώπα και η αμηχανία της Φαίης Σκορδά.

Καλεσμένη στο Πρωινό η Χρύσα Ρώπα μίλησε κυρίως για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει για τη σχέση που έχει η ηθοποιός με τον Αλέξανδρο Ρήγα, ακολούθησε ένα ιδιαίτερος διάλογος μεταξύ των δύο.

-Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχεις μια σχέση πολύ έντονη.
-Ναι, πολύ έντονη.
-Πώς γίνεται μία να μισιέστε, μία να αγαπιέστε; Είναι μια σχέση πολύ έντονη με τον Αλέξανδρο ε;

-Ναι. Και;

-Περιέγραψέ μας λίγο τη σχέση σας με τον Αλέξανδρο.
-Εσείς πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε και διαλύθηκε το σύμπαν
-Γιατί ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Γιατί χωρίσαμε ήπια. Μετά το πρώτο διάστημα που υπάρχει πάντα μια αμηχανία και μια ένταση σε οποιοδήποτε χωρισμό…
-Έτσι είναι οι φιλίες. Υπάρχει μια ένταση, υπάρχει ένας διαπληκτισμός, υπάρχει μια ρήξη, αλλά αν υπάρχει φιλία από κάτω…

Νιώθοντας κάπως άβολα από όσα έλεγαν η Χρύσα Ρώπα και ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά διέκοψε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλά, άσε, εμείς είμαστε μια άλλη περίπτωση».

«Τι θα πει μεγάλος και μικρός ηθοποιός; Δηλαδή οι άνθρωποι που παίζουν μικρό ρόλο τι είναι; Ατάλαντοι;»

Η Χρύσα Ρώπα ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πολύ γρήγορα πέρασε στο θέμα των ημερών, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την οργή της και την περισσότερη ώρα ο τόνος της ήταν ιδιαίτερα έντονος.

«Περπατώ στον δρόμο και βλέπω έναν κύριο με ένα παιδί και νομίζω ότι ο κύριος κακοποιεί το παιδί. Δεν είμαι σε μια ψύχραιμη κατάσταση, δεν μπορώ να ορίσω το μυαλό μου.

Ξέραμε ότι ζούμε σε μια συντηρητική και φοβική κοινωνία. Κουκουλώνει ένα σωρό πράγματα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλάνε;

Αυτό που συμβαίνει με τον κορονοϊό, εμείς το ζούμε μια ζωή. Εγώ είμαι το προϊόν. Τι θα κάνω αν δεν έχω δουλειά. Αυτά είναι μαγαζάκια, δεν είναι θεατρίνοι.

Τι θα πει μεγάλος και μικρός ηθοποιός; Δηλαδή οι άνθρωποι που παίζουν μικρό ρόλο τι είναι; Ατάλαντοι; Αυτοί δεν έχουν θέατρα, έχουν επιχειρήσεις», είπε η Χρύσα Ρώπα και αποκάλυψε:

«Ένας παραγωγός που έχει όλα τα θέατρα, πριν 5 χρόνια με απέκλεισε με το επιχείρημα «μην την πάρετε αυτή, δεν μαθαίνει λόγια». Μετά από 45 χρόνια».

Στη συνέχεια, η Χρύσα Ρώπα «εξερράγη» και έφυγε και η κουβέντα που τάραξε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μετά από αυτό έφυγα τρέχοντας στο Παρίσι. Γύρισα μετά από ενάμιση χρόνο να ζητήσω τα εργατικά και μου είπε «τόσο». Του λέω «δεν είναι τόσο» και είχα τα χαρτιά.

Την που…σες! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Τελείωσε! Και το λέω εγώ, φαντάσου ένα παιδί που ξεκινάει τώρα. Φαντάσου ένα παιδί που αμφισβητείται».

«Ζητώ συγγνώμη από τα κορίτσια. Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα. Ζητώ συγγνώμη γιατί εμείς τους στηρίξαμε όλους αυτούς», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Δεν ήξερα ποτέ τίποτα. Μπροστά μου δεν έτυχε τίποτα. Έχει γίνει σε μένα όμως. Είπα «με προσβάλλει αυτό, γεια σας»! Κανείς δεν με υπερασπίστηκε τότε, κανείς!», εξομολογήθηκε η Χρύσα Ρώπα.

https://youtu.be/afMh6eTHRo0

About Post Author

+ There are no comments

Add yours